Ja też tam miałam transferGravida Płock

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tam miałam transferGravida Płock
nie wiem może przyjdzie okres, jeśli mimo braku owu masz regularny to może przyjdzie sam. Ale na logikę ja bym wolała wziąć progesteron. Ale ze mnie to się lekarz śmiał i pytał czy mam medyczne wykształcenie bo tyle wiemA byłam u lekarza i nic nie przepisał z progesteronu...Tylko kazała odstawić estrofem...wykończę się![]()
Zadowolona jesteś? U mnie z przygodami leczenie od lutego, może pora na zmianę...Ciepliński
Który lekarz???Ja też tam miałam transfer![]()
Bardzo mi przykroNo dupa, i beta i progesteron poszły w dół. Dziwne tylko, że przy becie 2,43 na teście pojawia się wciąż kreska. Wracam po mrożaczka i kończymy![]()
Krótkim. Nie zapładniałam, bo nie chciałam nadmiarowych zarodków. Będę podchodzić tylko raz i myślałam, że od razu się uda.Jakim protokołem będziesz szła krótkim czy długim? Zamiast z górki to pod górkę wszystko na odwrót, a czemu nie zapladnialas od razu komórek tylko zamrazalas ? Ja mam ostatni zarodek ,ale podejdę do niego jak znajdę przyczynę. Kurde już tak jestem tym wszystkim zmęczona.
Ja miałam tam transfer 6 lat temu...udany...teraz nic się nie udaje...przeprowadziłam się i mam tam 4 godz w jedną stronę i tego nie ogarniam...Zadowolona jesteś? U mnie z przygodami leczenie od lutego, może pora na zmianę...
Pani doktornie wiem może przyjdzie okres, jeśli mimo braku owu masz regularny to może przyjdzie sam. Ale na logikę ja bym wolała wziąć progesteron. Ale ze mnie to się lekarz śmiał i pytał czy mam medyczne wykształcenie bo tyle wiema ja po prostu dużo czytałam i edukowałam się nie mogąc zajsc w ciąże.
Ja po nieudanej stymulacji brałam duphaston 7 dni.Pani doktormam luteinę i sobie wezmę...Tylko nie wiem ile dni brac dopochwowo...może jutro do lekarza się dodzwonię...