Ja też tam miałam transferGravida Płock
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
nie wiem może przyjdzie okres, jeśli mimo braku owu masz regularny to może przyjdzie sam. Ale na logikę ja bym wolała wziąć progesteron. Ale ze mnie to się lekarz śmiał i pytał czy mam medyczne wykształcenie bo tyle wiem a ja po prostu dużo czytałam i edukowałam się nie mogąc zajsc w ciąże.A byłam u lekarza i nic nie przepisał z progesteronu...Tylko kazała odstawić estrofem...wykończę się
kat.piorun
Zaciekawiona BB
Zadowolona jesteś? U mnie z przygodami leczenie od lutego, może pora na zmianę...Ciepliński
kat.piorun
Zaciekawiona BB
Który lekarz???Ja też tam miałam transfer
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
No dupa, i beta i progesteron poszły w dół. Dziwne tylko, że przy becie 2,43 na teście pojawia się wciąż kreska. Wracam po mrożaczka i kończymy
JestemMama!
Bardzo mi przykro wiem jak to boli przechodziłam to kilka razy niestety ale wierzę że kolejny transfer zakończy się szczęśliwie dla CiebieNo dupa, i beta i progesteron poszły w dół. Dziwne tylko, że przy becie 2,43 na teście pojawia się wciąż kreska. Wracam po mrożaczka i kończymy
Ice41
Krótkim. Nie zapładniałam, bo nie chciałam nadmiarowych zarodków. Będę podchodzić tylko raz i myślałam, że od razu się uda.Jakim protokołem będziesz szła krótkim czy długim? Zamiast z górki to pod górkę wszystko na odwrót, a czemu nie zapladnialas od razu komórek tylko zamrazalas ? Ja mam ostatni zarodek ,ale podejdę do niego jak znajdę przyczynę. Kurde już tak jestem tym wszystkim zmęczona.
katharina203
Ja miałam tam transfer 6 lat temu...udany...teraz nic się nie udaje...przeprowadziłam się i mam tam 4 godz w jedną stronę i tego nie ogarniam...Zadowolona jesteś? U mnie z przygodami leczenie od lutego, może pora na zmianę...
katharina203
Pani doktor mam luteinę i sobie wezmę...Tylko nie wiem ile dni brac dopochwowo...może jutro do lekarza się dodzwonię...nie wiem może przyjdzie okres, jeśli mimo braku owu masz regularny to może przyjdzie sam. Ale na logikę ja bym wolała wziąć progesteron. Ale ze mnie to się lekarz śmiał i pytał czy mam medyczne wykształcenie bo tyle wiem a ja po prostu dużo czytałam i edukowałam się nie mogąc zajsc w ciąże.
reklama
Ice41
Ja po nieudanej stymulacji brałam duphaston 7 dni.Pani doktor mam luteinę i sobie wezmę...Tylko nie wiem ile dni brac dopochwowo...może jutro do lekarza się dodzwonię...
Podziel się: