Który dzień jesteś po transferze?Ja też nie mam najlepszych myśli coś.
reklama
Bella.n
Fanka BB :)
Jeszcze nie jestem. Jutro punkcja. Ale coś panikuje. To moje drugie in vitro. Pierwsze zakończyło się podaniem 2 zarodków w 3 dobie. Nie miałam mrozaczkow.Który dzień jesteś po transferze?
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
JA mia
Ja 5dpt też zrobiłam test... ale wyłącznie po to, by zobaczyć kreski po Ovitrelle - jak długo się utrzymują ;-)
Oczywiście rozumiem zniecierpliwienie, nie każdy wytrzyma 2 tygodnie pt jak ja , ale już lepiej iść tak wcześnie na betę ;-)
Ja 5dpt też zrobiłam test... ale wyłącznie po to, by
Idę jutro rano ale do wyniku zejdę na zawałJa 5dpt też zrobiłam test... ale wyłącznie po to, by zobaczyć kreski po Ovitrelle - jak długo się utrzymują ;-)
Oczywiście rozumiem zniecierpliwienie, nie każdy wytrzyma 2 tygodnie pt jak ja , ale już lepiej iść tak wcześnie na betę ;-)
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Mój pierwszy ale też nie czuje aby coś miało z tego być chociaż bardzo bym chciała I sobie powtarzam "jestem w ciąży" Boję się jutra bo jak zobaczę zero to mi odbierze całą nadzieję, którą mogłam jeszcze chwilę żyćJa mam przeczucie ,że u mnie kolejny transfer stracony
Deess.
który będziesz dpt ?Mój pierwszy ale też nie czuje aby coś miało z tego być chociaż bardzo bym chciała I sobie powtarzam "jestem w ciąży" Boję się jutra bo jak zobaczę zero to mi odbierze całą nadzieję, którą mogłam jeszcze chwilę żyć
To powodzenia życzę i oby wszystkie się zapłodniły, a transfer będziesz miała świeży czy mrożony? Ja szczerze mówiąc nie dałabym rady podejsc drugi raz do tej całej procedury szczególnie punkcji dla mnie to była masakra.Jeszcze nie jestem. Jutro punkcja. Ale coś panikuje. To moje drugie in vitro. Pierwsze zakończyło się podaniem 2 zarodków w 3 dobie. Nie miałam mrozaczkow.
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Jutro 6dpt. W sobotę miałam transferktóry będziesz dpt ?
Deess.
3mamJutro 6dpt. W sobotę miałam transfer
kciuki
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki za dobrej jakości komóreczkiJeszcze nie jestem. Jutro punkcja. Ale coś panikuje. To moje drugie in vitro. Pierwsze zakończyło się podaniem 2 zarodków w 3 dobie. Nie miałam mrozaczkow.
reklama
Ja żyłam do dzisiaj . Wydaje mi się ze 6dpt to już chociaż jakiś cień cienia powinien być. Miałam też embroglue i gdzieś kiedyś wyczytałam, że po embroglu się szybciej zagnieżdżają, więc jutro tylko idę potwierdzić, że nic z tego i odstawić te cholerne zastrzyki ,bo już nie mam siły na nie. Myślę, że jednak chociaż to będzie Twój szczęśliwy dzieńMój pierwszy ale też nie czuje aby coś miało z tego być chociaż bardzo bym chciała I sobie powtarzam "jestem w ciąży" Boję się jutra bo jak zobaczę zero to mi odbierze całą nadzieję, którą mogłam jeszcze chwilę żyć
Podziel się: