reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja żyłam do dzisiaj . Wydaje mi się ze 6dpt to już chociaż jakiś cień cienia powinien być. Miałam też embroglue i gdzieś kiedyś wyczytałam, że po embroglu się szybciej zagnieżdżają, więc jutro tylko idę potwierdzić, że nic z tego i odstawić te cholerne zastrzyki ,bo już nie mam siły na nie. Myślę, że jednak chociaż to będzie Twój szczęśliwy dzień 😊
Też przykleiłam moje kropki i łudziłam się, że skoro 2 to może dzisiaj coś tam wyjdzie, a tu nic!!! Ja na szczęście mam tylko doustnie i dowcipnie;)

To powodzenia życzę i oby wszystkie się zapłodniły, a transfer będziesz miała świeży czy mrożony? Ja szczerze mówiąc nie dałabym rady podejsc drugi raz do tej całej procedury szczególnie punkcji dla mnie to była masakra.
Punkcja nie była taka zła. Miałam laparoskopię i 3 histeroskopie. Laparoskopia była o wiele wiele gorsza. Nie dziękuję. 🙂

Ja żyłam do dzisiaj . Wydaje mi się ze 6dpt to już chociaż jakiś cień cienia powinien być. Miałam też embroglue i gdzieś kiedyś wyczytałam, że po embroglu się szybciej zagnieżdżają, więc jutro tylko idę potwierdzić, że nic z tego i odstawić te cholerne zastrzyki ,bo już nie mam siły na nie. Myślę, że jednak chociaż to będzie Twój szczęśliwy dzień 😊
Miałam dokładnie takie samo nastawienie przed betą jak u Ciebie. Chciałam zrobić żeby odstawić leki.
Jakie było moje zaskoczenie.... życzę Ci tego samego 🥰

Też przykleiłam moje kropki i łudziłam się, że skoro 2 to może dzisiaj coś tam wyjdzie, a tu nic!!! Ja na szczęście mam tylko doustnie i dowcipnie;)
To ty dwa wzięłaś, to życzę bliźniaków to może jutro już beta skoczy . Też chciałam dwa ,ale lekarz się nie zgodził, w sumie i dobrze ,bo jeszcze 1 został

reklama
Do góry