eij
Fanka BB :)
Tak, ja farbowałam nawet w 3Dziewczyny może głupie pytanie ale czy można farbować włosy w 1 trymestrze ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja farbowałam nawet w 3Dziewczyny może głupie pytanie ale czy można farbować włosy w 1 trymestrze ?
Można mozna też kichać i kaszleć bez strachu, że dziecko wypadnie można ćwiczyć, pracować, schylać się, kucaćDziewczyny może głupie pytanie ale czy można farbować włosy w 1 trymestrze ?
Brałam rano przed transferemhejka czy rano w dzień transferu bralyście heparynę ? czy lepiej przełożyć na inna godzinę po zabiegu ??
Cudownie, gratulacjeJuż po wizycie
Mamy 6 t 5 d
Wszystko wyglada pięknie, widziałam jak serduszko tykało
Za 3 tyg kolejna wizyta
Pieknie gratuluję mówiłam że będzie dobrze nudnej ciąży MamuśkaJuż po wizycie
Mamy 6 t 5 d
Za 3 tyg kolejna wizyta
Mi lekarz odradził farbowanie do 14 tc.Można mozna też kichać i kaszleć bez strachu, że dziecko wypadnie można ćwiczyć, pracować, schylać się, kucać
Ogólnie można wszystko poza jedzeniem surowego mięsa i ryb i chodzeniem do sauny i jacuzzi
Wiedziałam ze będzie pięknieJuż po wizycie
Mamy 6 t 5 d
Za 3 tyg kolejna wizyta
Planowo ciąża na 24.05.2023Wiedziałam ze będzie pięknie