Ja miałam 5 komórek i 3 ładne zarodkiHej. Jestem po wizycie. 5 pęcherzyków. 3- 14 mm, 2 - 9 mm Wiem, że mało. No ale te amh też niskie. Szału nie ma. W środę znowu wizyta.
Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam 5 komórek i 3 ładne zarodkiHej. Jestem po wizycie. 5 pęcherzyków. 3- 14 mm, 2 - 9 mm Wiem, że mało. No ale te amh też niskie. Szału nie ma. W środę znowu wizyta.
MoznaDziewczyny może głupie pytanie ale czy można farbować włosy w 1 trymestrze ?
Nie czytaj takich głupotZa 4h idę do lekarza i już chodzę po ścianach
- dziś moje pierwsze usg serduszkowe.
Naczytałam się niepotrzebnie w internecie, ze ładne przyrosty bety wcale nie świadczą o ciąży, bo może okazać się ze jajo jest puste a przyrosty i tak będą.
Trzymajcie kciuki
Ja nie miałam żadnych objawów i do tej pory rzadko coś mi dolega a to już 8 tydzień także powodzeniaDziewczyny,kiedy was zaczął boleć brzuch po transferze albo ogólnie coś się zaczęło dziać po udanym transferze? Kurde trzy dni wytrzymałam bez świrowania, a dzisiaj coś we mnie pękło i zaczynam się martwić, że jest 3dpt i nic kompletna cisza ,i że znowu jest dupa. A obiecałam sobie ,że nie będę czytać o żadnych objawach itp ale to jest chyba silniejsze
GratulujęDziewczyny jestem po wizycie !!
Mamy 6 tydzień i bijące serduszko
Nie dziękujęJa miałam 5 komórek i 3 ładne zarodki
Powodzenia
Awwww Wielkie gratulacjeDziewczyny jestem po wizycie !!
Mamy 6 tydzień i bijące serduszko
jeśli odświeżasz kolor jakimis delikatnymi produktami to nic się nie dzieje . Ja w pierwszej ciąży byłam blondi włosy tak mi rosły ze szybciochem wróciłam do naturalnego brązu i regularnie robiłam odrostyDziewczyny może głupie pytanie ale czy można farbować włosy w 1 trymestrze ?
Najlepiej zadzwoń do kliniki i zapytajhejka czy rano w dzień transferu bralyście heparynę ? czy lepiej przełożyć na inna godzinę po zabiegu ??