reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde tylko tak trochę się zastanawiam ,bo jak mam pecha to i nawet przy transferze mnie nie opuścił ,za pierwszym razem przy podaniu zarodek zostal w cewniku ,dopiero za drugim razem się udało podać do macicy. Jak myślicie może to mieć jakiś wpływ na zarodek ? Embriolog mowil ,że nie i czasami tak się zdarza.
zawsze może się tak zdarzyć, dlatego po transferze sprawdzają strzykawkę i szkiełko czy faktycznie nie został gdzieś.

Kurde tylko tak trochę się zastanawiam ,bo jak mam pecha to i nawet przy transferze mnie nie opuścił ,za pierwszym razem przy podaniu zarodek zostal w cewniku ,dopiero za drugim razem się udało podać do macicy. Jak myślicie może to mieć jakiś wpływ na zarodek ? Embriolog mowil ,że nie i czasami tak się zdarza.
Myśle, ze nie powinno mieć to żadnego wpływu. A widziałaś później na usg, ze jest?

reklama
Czekaj jeszcze momencik mi mówili że czasem jeszcze w 9 dniu się rozkręca i były z tego zdrowe dzieci, dlatego ostateczna jest u nas w klinice beta w 10 dniu.
Mi też w 7 dpt wyszło <0,1. To było w piątek, lekarz powiedział, że mam brać progesteron a betę sprawdzić w chyba 11 dpt (lub 10 nie pamiętam, bo jakoś mi się wierzyć nie chce). Dzisiaj miałam iść powtórzyć dla świętego spokoju bo jutro mam wizytę, ale nie zdążyłam do lab.

Do góry