reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O matko brzmi groźnie juz widze ile stresu przeszłaś. To masz 2 chłopców 🥰
Ano mam. Teraz czekam na werdykt, czy szykują się kolejne dwie sztuki ;) Jeśli chodzi o ciążę - udało mi się na cały ten czas wyłączyć emocje (tak, jest to możliwe), wyciszyłam się, robiłam to, co kazali. Jak już byłam wielorybem, to widziałam w rodzinie przerażenie, ale... Wisiało mi to ;) przytyłam 19 kg, jak na dwa łożyska i dwoje dzieci każde ważące ponad 3 kg - i tak uważam to za dobry wynik. Ale.... Jestem osobą z dużą nadwagą (pco itp.), na pewno byłoby mi lżej z inną wagą startową. Ale co... Nie umiem schudnąć. Ponad rok na diecie 1200, a nic a nic nie schudłam. Jedynie nie przytyłam.

reklama
Ano mam. Teraz czekam na werdykt, czy szykują się kolejne dwie sztuki ;) Jeśli chodzi o ciążę - udało mi się na cały ten czas wyłączyć emocje (tak, jest to możliwe), wyciszyłam się, robiłam to, co kazali. Jak już byłam wielorybem, to widziałam w rodzinie przerażenie, ale... Wisiało mi to ;) przytyłam 19 kg, jak na dwa łożyska i dwoje dzieci każde ważące ponad 3 kg - i tak uważam to za dobry wynik. Ale.... Jestem osobą z dużą nadwagą (pco itp.), na pewno byłoby mi lżej z inną wagą startową. Ale co... Nie umiem schudnąć. Ponad rok na diecie 1200, a nic a nic nie schudłam. Jedynie nie przytyłam.
Ja w ciąży bliźniaczej+ 20 kg

reklama
Do góry