JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro...Tak jak mówiłam ... Nic z tego już nawet nie mam sił płakać
Kurła …. Tylko tyle mi teraz ślina przyniosła na język ….Tak jak mówiłam ... Nic z tego już nawet nie mam sił płakać
Przykro mi.Tak jak mówiłam ... Nic z tego już nawet nie mam sił płakać
Ja właśnie podjęłam decyzję , w poniedziałek ponawiam krzywa , jeśli będzie ok czekam na @ i zaczynam brać leki . W między czasie jadę na kontrolę i jeśli będzie wszystko dobrze to podchodzę ostatni raz do transferu. Jeśli by się nie powiódł to chcemy adoptować dziecko. Może dwoje nie wiem . Za dużo razy życie kopało mnie po dupie żebym dalej mogła znosić niepowodzenia ... Mam dość ale nie zostawię moich dzieci tamPrzykro mi.
Nie beczy się już po którymś transferze, bo człowiek najzwyczajniej w świecie nie ma sił.
Ja już jak otwierałam wyniki i była negatywna beta to robilam to normalnie w.pracy przy biurku.
Także rozumiem Cię.
Masz jeszcze o co walczyć, więc działasz.
Ja swoje postawione granicę też musiałam mocno przesunąć, żeby osiągnąć cel
Ja tylko słyszałam, że nie robi się krzywej po sterydach bo podnoszą bardzo cukier. I że przed stymulacją nie powinno się robić bo taka dawka glukozy może mieć wpływ na jakość jajeczek. Ale o przeciwskazaniach przed transferem nic nie słyszałamMoże któraś was będzie umiała mi odpowiedzieć. Chodzi o to że jak w poniedziałek robię krzywa cukrowa i insulinowa ponownie wynik wyjdzie miarodajny jeśli dziś odstawiam leki?? i kiedy będę mogła podejść do transferu kolejnego . Kiedyś słyszałam że trzeba odczekać jakiś czas po tym badaniu ale czy to prawda ???
Miałam metypred ale pół tabletki ... No zobaczymy co wyjdzie jeszcze chce we wrześniu skonsultować to wszystko z Pasnikiem i zobaczymy co będzie ... Akurat dostałam info o wizycie więc zaczynam się podbudowywaćJa tylko słyszałam, że nie robi się krzywej po sterydach bo podnoszą bardzo cukier. I że przed stymulacją nie powinno się robić bo taka dawka glukozy może mieć wpływ na jakość jajeczek. Ale o przeciwskazaniach przed transferem nic nie słyszałam
Mieszkam na Islandii tutaj żeby zrobić betę muszę iść do lekarza po skierowanie i się tłumaczyć .. przecież mogłam zrobić sikańcaTo mi tutaj @Brakujemiwiary poleciła dodatkowo zrobić cross mach i się dopisałam na niego (na własne życzenie) w Krakowie bo mam ponad 250 km i już wolę za jednym razem zrobić komplet a nie potem jeszcze raz robić i jechac .
To w jakim państwie jesteś za granicą że trudno o badania ?
Tak jak mówiłam ... Nic z tego już nawet nie mam sił płakać