reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam cały czas łzy w oczach i boję się nawet głośno cieszyć że może to być prawdą. Jutro z rana lecę do szpitala na betkę i po południu wszystko się wyjaśni..... Jestem w szoku. No i telefon do lekarza, bo nie wiem co z tym duphastonem. Bo brałam 5 dni a teraz przerwa czy dalej brać?
Tak strasznie długo czekałam na tą wiadomość..... Dziękuję że jesteście ze mną.

reklama
Baśka1 - takie wiadomości cieszą najbardziej, ja czytając szczęśliwe zakończenia wyję jak bóbr, cieszę się bardzo z każdego zagnieżdżonego maluszka, Oby jak najwięcej takich informacji one dodają mi sił i wzbudzają nadzieję. Gratuluję!!!

Missdior
trzymam kciuki kobito.

Baśka
ale numer. Czekamy na wynik betki:)

Nimfus
i co wrócił na noc?

A u mnie zmiana planów. Transfer odwołany, w przyszły piątek mam histero. Chcę z czystym sumieniem podejść do kolejnego transferu. A teraz na leżenie plackiem i tak nie miałabym czasu, bo roboty dużo. A jakoś w końcu trzeba na to wszystko zarobić.

Baśka1 ale super wiadmości, trzymam kciuki za wysoką betę ;)
Nimfuś mam nadzieję, że pogodziliście się z mężem i nie odwołałaś wizyty, trzymaj się tam.

Dziewczyny dzisiaj jest mój 5 dzien stymulacji, jutro mam pierwsze podglądanko. Czy Wy tez nic nei czułyście podczas stymulki ? Kurcze, nie wiem czy ten Gonal na mnie działa, gdzieś na forum wyczytałam, że laski czują ból jajników a u mnie nic :/ Czuję się zupełnie normalnie..Jutro się dowiem czy coś mi tam urosło.

Już krew oddana a teraz nerwy i czekanie..

Kwiat lotosu! Ja też stymulowałam się Gonalem do 1 próby. Mnie jajniki raczej też nie bolały dopiero je czułam na sam koniec stymulki, przed samą punkcją. Nie martw się wszystko jest ok.

Dziewczyny dzięki. M. wrócił, ale atmosfera że siekiere by powiesił. Wizyty nie odwołałam... Dziś będę wiedzieć co i jak więc napiszę czym mnie będą truć hehe.

Baśka pisz dziewczyno jaka betka bo mnie to już kciukasy bolą.

Ewelina,

gdzie robisz histero? w novum? widze że moda na histero trwa na tym forum, ale faktycznie szkoda tracic eskimoski jakby sie miało okazać że gniazdko nie gotowe.

Baśka,

trzymam kciuki z całych sił!!!! koniecznie melduj co z ta betą!!!!

reklama
baska
no zesz... dawaj wynik

kwiat lotosu
powiem tak... mozesz wogole nic nie czuc i tak tez wlasnie czesto jest... u mnie to nawet hiper sie przyplatala majac 30 pecherzykow a ja myslalam ze nic nie rosnie bo oprocz powiekszonego troche brzucha (ktore zaczelam miec od 6 dnia stymulki) to wogole nic nie czulam..... wiec to ze nic nie czujesz nie oznacza ze one nie rosna. one se spokojnie rosna, a Ty sie nie denerwuj
j

baska kurna

MEGA GRATULACJE KOCHANA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry