reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny trudno mi w to uwierzyć, co zobaczyłam.....
Ale po kolei.. test ciążowy robiłam w 28 i 32 dc i miałam negatywne. Potem lekarz zalecił duphaston na wywołanie @. Jestem 3 dzień po duphastonie i tylko cycki mi się powiększyły. Już dziś jest 39 dc i nie mam jeszcze @. Już nie wytrzymałam i zrobiłam test.....zrobiłam nawet nie z rana tylko ok 13.... i wyszły mi 2 kreski!!!!! Czy to wogóle możliwe?? płaczę i ryczę jak patrzę na te kreski i nie mogę uwierzyć.......

reklama
Dziewczyny trudno mi w to uwierzyć, co zobaczyłam.....
Ale po kolei.. test ciążowy robiłam w 28 i 32 dc i miałam negatywne. Potem lekarz zalecił duphaston na wywołanie @. Jestem 3 dzień po duphastonie i tylko cycki mi się powiększyły. Już dziś jest 39 dc i nie mam jeszcze @. Już nie wytrzymałam i zrobiłam test.....zrobiłam nawet nie z rana tylko ok 13.... i wyszły mi 2 kreski!!!!! Czy to wogóle możliwe?? płaczę i ryczę jak patrzę na te kreski i nie mogę uwierzyć.......

Baśka, to MUSI być prawda!!!! ale numer....śmigaj na betkę i koniecznie pisz jak wynik!!!

Basiu jest to możliwe miałam tak samo brak @ testy nie wykazały nic lekarz nie stwierdził ciąży, dał również tab. na wywołanie @ a po dwóch tyg. dwie kreski i to też po południu i usg. fasolka. Życzę i trzymam kciuki aby się udało:))

BAŚKA1,ale super ale ci zazdroszczę cuda jednak się zdarzają jesteś tego przykładem.:))
BOMBEL, ja miałam krótki protokół z anantagonistą czułam się całkiem dobrze od 2 dc zaczyna się stymulacja ok 5, 6 dnia stymulacji wchodzi antagonista.

Oj dziewczyny... Mam takiego doła, że za chwilę mi się coś stanie:no:. Pożarłam się z moim M. jak nigdy w życiu, a jutro mamy jechać ustalać protokoły itd. Chyba odwołam tą wizytę. Ryczeć mi się chcę..... On chyba nie wróci do domu na noc.

reklama
Dzien dobry wszystkim czekajacym i zachodzacym Paniom....

Dzisiaj odzywam sie tylko po to, zeby dorzucic 3 grosze do moich ostatnich wypowiedzi na temat ziol. Calkiem przypadkowo znalazlam wlasnie w polskim necie ciekawa strone, ktora moze dac natchnienie i odpowiedzi na kilka pytan ktore padly ostatnio na temat ziol... Oto adres http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21

I tak przy okazji strona mowi nie tylko o ziolach ale takze o paru innych aspektach wspomagania nieplodnosci pary.

Pozdrowienia dla wszystkich

C-M.

Ostatnia edycja:
Do góry