Ok czyli dokładnie tak jak teraz od środy biorę proga a w pn badanie. No dobra zobaczymy co z tego wyjdzie.Tak samo jak przy transferze np. W środę zaczęłam brać progesteron a w poniedziałek transfer.
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Z kuzynkami nie widuje się za często. Jak sie ostatnio widzielismy to nie bylo jeszcze widac. Drugi wujek pracuje za granica, wiec tez jakos udalo sie ukryc, dlugo sie nie widzielismy.Jak dałaś radę to ukryć ?? Tyle czasu
Co do znajomych. Bardzo bliscy wiedza od niedawna. Pozostali bliscy znajomi maja male dzieci i balam sie, ze cos mi sprzedadza, więc unikalismy spotkan bo nie chcieliśmy jeszcze mowic. Troche wyszlismy ostatnio na dziwnych, ale coz.
W tej ciazy troche sie odsunelismy od wszystkich, zeby nie zarazić sie niczym. Ciaza byla i jest dla nas priorytetem. Ja tez z poczatku zazywalam dosc duzo lekow, wiec tez mnie to trzymało w domu bo nie wyobrażałam sobie aplikacji Lutinusa w obcym domu
eij
Ja przy bliźniakach serduszka słyszałam 23 dpt.7tc = 7x7=49
Transfer miałam w 19dc
49 - 19= 30
30 dni po transferze.
Wiedziałam, że wcześniej biło serce ale miałam tak poprzednie zwolnienie i wizytę w klinice. Miałam krwawienie silne i byłam u gin żeby sprawdzić czy nadal jestem w ciąży i pierwszy raz słyszałam serce w 6+3.
Bicie serca czasami jest wcześniej czasami później. Przy bliźniakach nie mam pojęcia jak to wygląda. Ja miałam podany 1 zarodek 5AA z 5 doby.
Dziwne , często sami pytają i nie robią problemów.W klinice tylko na dzien transferu chciał dac dr. I dlatego pytam jak to dlugo trzeba czekać by wziąć l4 normalne
A mówiłaś, że masz ciężka pracę??
A ja po takim czasie to już wypcham te tabletki wszędzie gdzie jestem .Z kuzynkami nie widuje się za często. Jak sie ostatnio widzielismy to nie bylo jeszcze widac. Drugi wujek pracuje za granica, wiec tez jakos udalo sie ukryc, dlugo sie nie widzielismy.
Co do znajomych. Bardzo bliscy wiedza od niedawna. Pozostali bliscy znajomi maja male dzieci i balam sie, ze cos mi sprzedadza, więc unikalismy spotkan bo nie chcieliśmy jeszcze mowic. Troche wyszlismy ostatnio na dziwnych, ale coz.
W tej ciazy troche sie odsunelismy od wszystkich, zeby nie zarazić sie niczym. Ciaza byla i jest dla nas priorytetem. Ja tez z poczatku zazywalam dosc duzo lekow, wiec tez mnie to trzymało w domu bo nie wyobrażałam sobie aplikacji Lutinusa w obcym domu
No teraz to Wogóle trzeba będzie uważać, covid i Wogóle zaraz zacznie się sezon grupowy ;(
Tak mowilam dla niego szycie tapicerki to nie ciężka pracy odp mi tak cytuje rozumie jeżeli by Pani pracowała po 10godz w słońcu na polu. Tak mnie wkurzył.ale co transfer nie będę lecieć do rodzinnego bk juz nie wiem co wymyslacDziwne , często sami pytają i nie robią problemów.
A mówiłaś, że masz ciężka pracę??
Nelka85
Rodzinnemu nie wymyślaj tylko powiedz w prost. Jestem po in vitro i mam ciężką pracę. Proszę o L4 na 2 tygodnie do testu czy coś w ten deseńTak mowilam dla niego szycie tapicerki to nie ciężka pracy odp mi tak cytuje rozumie jeżeli by Pani pracowała po 10godz w słońcu na polu. Tak mnie wkurzył.ale co transfer nie będę lecieć do rodzinnego bk juz nie wiem co wymyslac
Orchidea33
Hahaha no mnie przerazalo, ze moge miec brudne rece. Mimo, ze umylam u kogos, to jednak recznik nie moj i jakas taka fobia, ze tylko w domu jestem w stanie tak umyc, ze pozniej moge wpychac lutinus.A ja po takim czasie to już wypcham te tabletki wszędzie gdzie jestem .
No teraz to Wogóle trzeba będzie uważać, covid i Wogóle zaraz zacznie się sezon grupowy ;(
Niestety, znow sie zacznie.. najgorsze, ze ludzie nie uwazaja i czesto nie mowia, ze maja jakies przeziebienie/ chorobe albo dzieci chore
Nelka85
Ja u kogoś ręczników nie używam czekam aż wyschną lub o siebie wytrę szybciej.Hahaha no mnie przerazalo, ze moge miec brudne rece. Mimo, ze umylam u kogos, to jednak recznik nie moj i jakas taka fobia, ze tylko w domu jestem w stanie tak umyc, ze pozniej moge wpychac lutinus.
Niestety, znow sie zacznie.. najgorsze, ze ludzie nie uwazaja i czesto nie mowia, ze maja jakies przeziebienie/ chorobe albo dzieci chore
Niektórzy ręczniki raz na miesiąc zmieniają
reklama
Artemida90
A może spróbuj isc do pracy? Wiem ze to głupia rada, ale z własnego doświadczenia wiem ze mniej się myśli. Ja mam jeszcze cięższa prace niż szycie i w ciężkich warunkach bo w tym samym budynku jest odlewnia aluminium, i na nocnych zmianach a czas do testu tak mi zleciał, no i udany. Nie mówię ze przyczyna udanego transferu była praca ale jak widac zwolnienie po transferze nie daje gwarancji sukcesu.Tak mowilam dla niego szycie tapicerki to nie ciężka pracy odp mi tak cytuje rozumie jeżeli by Pani pracowała po 10godz w słońcu na polu. Tak mnie wkurzył.ale co transfer nie będę lecieć do rodzinnego bk juz nie wiem co wymyslac
Podziel się: