reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zaćmienie umysłu mnie dopadło już tak totalnie. W dniu transferu pić od cholery wody. To wiem. Dwie godziny przed zbadać hormony i walnąć sobie relanium - to też wiem. A nie wiem - estrofem i luteinę brać rano? Transfer w południe.

reklama
Zaćmienie umysłu mnie dopadło już tak totalnie. W dniu transferu pić od cholery wody. To wiem. Dwie godziny przed zbadać hormony i walnąć sobie relanium - to też wiem. A nie wiem - estrofem i luteinę brać rano? Transfer w południe.
Według zaleceń , jeśli masz rano , to normalnie bierzesz 😉 bez nerwów . Głowa do góry a wszystko będzie dobrze ❤️❤️ ja jestem dobrej myśli ❤️❤️

Tylko, że to jest na lekach , a estradiol mam bardzo nisko bo 40, czekam na telefon od lekarza, zarodek pewnie próbował a hormony mu nie pozwoliły, coś tak czuję...
Ja na lekach miałam 10 dni po transferze 87 nmol, dzidzia zdrowa 16 tc, lekarz powiedział ze można byłoby sie martwić jeśli byłby niższy niż 65 nmol, w 12 tc miałam 107 nmol i lekarz podjął decyzje o schodzeniu z progesteronu.

Minimum 65 powinno być wg laboratorium, plus nie wiem co z beta czy rośnie, czy nie, jutro chyba zrobię sobie test I zobaczę czy cokolwiek wyjdzie . Ja coś czuję że hormonalnie jest przyczyna
nie jestem lekarzem ale dla mnie hormony wyglądają Ok 🙂 zrób sikanca i będziesz wiedziała na czym stoisz. Najważniejsze ze beta ruszyła 👍 trzymam kciuki

reklama
Cześć laseczki przepraszam za zamieszanie, z nikim nie zadarłam no i z Ananasowa93 też nie mam na pieńku 😉weszłam na forum z kompa i jakiegoś babola złapał bo się nie mogłam zalogować i się coś wysłało nawet o tym nie wiedziałam, dopiero jak napisałyście.

Mam pytanko odnośnie badania cytokin tego szukałam, czy to robi się w konkretnym dniu cyklu? Właśnie się przygotowuję do tego, klinika chce 500zl więc nie chciałabym musieć tego powtarzać. A czy przedtem trzeba też standardową morfologię krwi zrobić?

Do góry