reklama
mgielka888
Fanka BB :)
Dziewczynki za wszystkie dzisiaj testujące trzymam ogromne kciuki żeby się udało i życzę powodzenia
niestety moje wyniki po 15 tej,
Lekarz mi mówił, że w razie niepowodzenia będę musiała zrobić histeroskopię diagnostyczną i biopsję endo ze względu, że został nam jeden jedyny eskimosek, i mam pytanko do Was...czy te zabiegi mogą być wykonane w jednym cyklu ? Chciałabym jak najszybciej zabrać Maleństwo :-)
Lekarz mi mówił, że w razie niepowodzenia będę musiała zrobić histeroskopię diagnostyczną i biopsję endo ze względu, że został nam jeden jedyny eskimosek, i mam pytanko do Was...czy te zabiegi mogą być wykonane w jednym cyklu ? Chciałabym jak najszybciej zabrać Maleństwo :-)
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
MagdaM33
dziękuję za miłe przywitanie :-)
cóż mogę o sobie napisać. jak w niku, Magda 33 lata. od kilku mcy staramy się z mężem o dziecko za 2 tyg będziemy badać nasienie. los połączył nas w dojrzałym już wieku i mamy takie poczucie, ze trzeba działać wcześniej żeby nie było zbyt późno.
chciałabym wiedzieć o in vitro jak najwięcej w razie gdybyśmy musieli z niego skorzystać.
pozdrawiam ciepło
cóż mogę o sobie napisać. jak w niku, Magda 33 lata. od kilku mcy staramy się z mężem o dziecko za 2 tyg będziemy badać nasienie. los połączył nas w dojrzałym już wieku i mamy takie poczucie, ze trzeba działać wcześniej żeby nie było zbyt późno.
chciałabym wiedzieć o in vitro jak najwięcej w razie gdybyśmy musieli z niego skorzystać.
pozdrawiam ciepło
martka273
MagdaM33 witaj :-) nie zakładaj od razu,że in vitro będzie Wam potrzebne.Przede wszystkim zróbcie badanie nasienia Ty zbadaj sobie poziom AMH-badanie z krwi.
MagdaM33
MagdaM33 witaj :-) nie zakładaj od razu,że in vitro będzie Wam potrzebne.Przede wszystkim zróbcie badanie nasienia Ty zbadaj sobie poziom AMH-badanie z krwi.
no widzisz :-) odrazu konkretna rada. z wynikami nasienia do gin idę i zobaczymy. dziękuję
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
niestety moje wyniki po 15 tej,
Jeszcze zdążyć zabrać, ale wpierw odczekasz min 9 miesięcy ciąży...nie wybiegaj tak z planami do przodu.
Jeśli chodzi o histeroskopię to wykonuje się ją z biopsją (także to jeden zabieg). Najlepiej wykonać w fazie lutealnej, żeby biopsja pełniła formę scratchingu jeśli chodzi o funkcjonalność.
Dziewczyny, trochę to zajmie jeszcze zanim dojdę do siebie i poskładam się do kupy. Ale bardzo dziękuję Wam za słowa otuchy i tą nutkę mobilizacji, pewnie nie dziś, nie jutro ale dotrze do mnie to wszystko. Póki co , chcę o ostatnich wydarzeniach zapomnieć, przynajmniej na jakiś czas.
Trzymam kciuki za testujące dzisiaj. I pamiętajcie, nawet jak nie piszę, to czytam Was. I za każdą ściskam kciuki &&&&&&&&
reklama
U
Usunięty2
Gość
Lilia - juz jestem po biopsji. Moja leksrka Biernat odpisala mi na maila ze posiewy nie sa do tego zabiegu potrzebne Grettka tez nic nie pytal o to. Stres straszny no i niestety bolało. Wiesz jaki jest Grettka malomowny i wogole ale dzis mnie mile zaskoczyl staral sie odwrocic moja uwage od zabiegu, pani pielegniarka trzymala mnie za reke chyba jej zmiazdzylam sam zabieg trwal moze 2 minuty a samo to zdrapanie endo kilka sekund ale bolalo jak nie wiem co! mozna to porownac do hsg przy niedroznym jajowodzie. da sie wytrzymac ale "czulam" ze tak powiem ten zabieg. Teraz plamie. takze moze idz w tym cyklu na ta biopsje?
Asiex, Asia77 Oletka - kciuki za wysokie bety!
Asiex, Asia77 Oletka - kciuki za wysokie bety!
Podziel się: