reklama
martka273
Fanka BB :)
masia no mam nadzieję,ze za te 2 tygodnie, to już jakieś fasolokształtne będzie :-) wysyłam Ci dobre fluidki, wiruski, i co tam potrzebujesz!!!!
dr M ma dobrą rękę ostatnio, więc na pewno niedługo będziesz się cieszyć wysoką betą!
asia77 w lab w wojewódzkim beta kosztuje chyba 22zł, jak poprosisz powinni zrobić do paru godzin.A we Frydzie 25 zł-robisz ano, ok. 15 jest wynik. Trzymam kciuki!
asia77 w lab w wojewódzkim beta kosztuje chyba 22zł, jak poprosisz powinni zrobić do paru godzin.A we Frydzie 25 zł-robisz ano, ok. 15 jest wynik. Trzymam kciuki!
Załączniki
lawendowy_sen
Gotadora, mam coś dla Twojej śpiącej królewny :-)
lawendowy_sen
Asia, Asiex, trzymam kciuki za Wasze betki
Dagnes, ja już od dzisiaj zaczynam trzymać kciuki za Ciebie.
Martka, gratuluję. Ja też bym chętnie przygarnęła takiego Kropka:-)
Masia, kciuki masz jak w banku. No i moje ♥ na dłoni, również.
Dagnes, ja już od dzisiaj zaczynam trzymać kciuki za Ciebie.
Martka, gratuluję. Ja też bym chętnie przygarnęła takiego Kropka:-)
Masia, kciuki masz jak w banku. No i moje ♥ na dłoni, również.
może za bardzo rozcieńczyli trzymam mocno &&&&:-)martka ja robiłam w Diagnostyce i wyniki miałam za 1 razem za godz. a dzisiaj czekałam 8 godz. bo nie mogli mojej bety rozcienczyc
reklama
Sylwia ja tez czasami czuje się jak by ktoś dał mi cukierki i zabierał. Ja nie mam problemu z endo ale z poronieniami nawykowymi. Co znajdę to poronie a to rodzi tak ogromny ból i żal do całego swiata !!! Dlaczego inne kobiety wpadają i płaczą z tego powodu a ja muszę tak cierpieć . Jak widzę te cudowne ciazowe brzuchy to zastanawiam się jak bym ja wyglądała na tym etapie. Myśle o tym jak by wyglądało moje dziecko do kogo było by podobne gdybym nie poronila. I tak dalej .... Ale walczę kochana dalej i się nie poddaje i ty tez musisz . A co do męża to czy ty byś go zostawiła gdyby wina była po jego stronie? Myśle ze nie i on tez wie czego chce i ci o tym mówi. Moze wybierz się na jakiś urlopik żeby się zdystansowac do sprawy. Ja właśnie żeby zapomnieć o stracie jadę z mężem na tydzień na Cypr a potem jedziemy do polski zrobić HLA. Trzymaj się i bądź silna. Wiem ze boli ale my silne kobietki
Kochane trzymam kciuki za testujace&&&&
Kochane trzymam kciuki za testujace&&&&
Podziel się: