Serduszkowelove
Fanka BB :)
Beta 15! Czyli coś się dzieje !!!! Obym miała leniuszka w brzuszku! ♡♡♡
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który dziś dzień po transferze ??Beta 15! Czyli coś się dzieje !!!! Obym miała leniuszka w brzuszku! ♡♡♡
Transfer miałam 8.08, beta 5dpt była 0 , mam cichą nadzieję że on dopiero się zagnieździłA który dziś dzień po transferze ??
Mi to niestety wygląda na biochemiczna w tym dniu tj. 10dpt powinna być już 3 cyfrowa. Chyba że zarodek był 3 dniowy? To wtedy tak jak by później wszystko zachodzi ...Transfer miałam 8.08, beta 5dpt była 0 , mam cichą nadzieję że on dopiero się zagnieździł
Poczekam na telefon od lekarza, bo widzę że cuda jednak się zdarzają i nadzieja umiera ostatniaMi to niestety wygląda na biochemiczna w tym dniu tj. 10dpt powinna być już 3 cyfrowa. Chyba że zarodek był 3 dniowy? To wtedy tak jak by później wszystko zachodzi ...
A miałaś embryglue czy jakoś tak?Poczekam na telefon od lekarza, bo widzę że cuda jednak się zdarzają i nadzieja umiera ostatnia
Nie , nic dodatkowego nie miałamA miałaś embryglue czy jakoś tak?
i nacięcia otoczki też nie? Miałaś mrożony, prawda?Nie , nic dodatkowego nie miałam
Nie , nie miałam nacięcia, mrożony, dlatego mam cichą nadzieję że on się dopiero wczoraj lub dzisiaj zagniezdzil , nadzieja !!!! ♡♡♡i nacięcia otoczki też nie? Miałaś mrożony, prawda?
Nie , nie miałam nacięcia, mrożony, dlatego mam cichą nadzieję że on się dopiero wczoraj lub dzisiaj zagniezdzil , nadzieja !!!! ♡♡♡