reklama
malinuś
Fanka BB :)
Lili, tak mi przykro...smutne rzeczy... kibicowałam Ci do końca... Zbieraj siły i wracaj po swoje mrozaczki.
Oletka, jeszcze nic straconego, powtórzysz betke za 2 dni i już będzie 2 cyfrowa
Martka, to super wieści, pięknie ze już widziałaś swojego maluszka i usłyszałaś
Oletka, jeszcze nic straconego, powtórzysz betke za 2 dni i już będzie 2 cyfrowa
Martka, to super wieści, pięknie ze już widziałaś swojego maluszka i usłyszałaś
martka273
Oletka posłuchaj lekarza, powtórz betę, koniecznie!
malinuś no usłyszeć, to jeszcze nie usłyszałam, fasoki też jeszcze nie było, teraz to tylko "żółtko z tętnem";-) nie wiem, jak wytrzymam te 2 tygodnie, pewnie jak zwykle nie wytrzymam i pójdę za tydzień do mojej miejscowej ginki Czy USG raz na tydzień może szkodzić?
malinuś no usłyszeć, to jeszcze nie usłyszałam, fasoki też jeszcze nie było, teraz to tylko "żółtko z tętnem";-) nie wiem, jak wytrzymam te 2 tygodnie, pewnie jak zwykle nie wytrzymam i pójdę za tydzień do mojej miejscowej ginki Czy USG raz na tydzień może szkodzić?
Oletka jakoś tanio u was tę bete robią, u nas drożej, zwykle płace 25zł, choć w szpitalu miejskim można za 20zł, masz rację - spróbuj w innym laboratorium
Ikasia nie potrafie Ci pomóc, bo nie wiem po co miałabys badać ten progesteron? lepiej go zbadać kilka dni po transferze, tylko ja nie jestem znawcą, tak mi się po prostu wydaje,że będzie dobrze
Ikasia nie potrafie Ci pomóc, bo nie wiem po co miałabys badać ten progesteron? lepiej go zbadać kilka dni po transferze, tylko ja nie jestem znawcą, tak mi się po prostu wydaje,że będzie dobrze
malinuś
Martka, myślę ze nie powinno zaszkodzić. Pamiętam jak kiedyś lekarz powiedział mi ze jakby usg było tak szkodliwe to już nie miałby ręki bo by mu odpadła. Więc podejrzewam, że nie jest to szkodliwe. Natomiast nie pytałam jak wpływa bezpośrednio na płód Jutro sie dowiem bo jutro mam wizytę i podglądanie i podsłuchiwanie
Oletka, troche sobie poczytalam wlasnie o blastocystach i kurcze miedzy wczesna czyli 1 a pozna czyli 5 to dluga droga jeszcze. Jesli blastka 5 zaczyna wytwarzac bete 6dpt to nie moze byc tak ze blastka 1 rusza w tym samym czasie. Nie chcialabym ci robic falszywych nadziei bo nie jestem embriologiem.... Ale upewnij sie i zrob bete za 2 dni mize ona dopiero ruszy!
U
Usunięty2
Gość
dziewczyny czy ktoras z was ma podwyzszony testosteron norma jest cos do 48 a ja mam 63. czy to moze byc przeszkoda do podejscia do transferu? i czy to moze byc przyczyna ze sie nie udalo?? jak obnizyc ten poziom
reklama
asiex
Dziewczyny nie pisalam Wa o tym wczesniej ale od kilku dni boli mnie w krzyżu. Na pocztatku myślałam ze to od nadmiernego leniuszkowania ale od kilku dni wiecej się ruszam a plecy bolą cały czas.właśnie gadałem z moją kochaną kumpelą która miała tak przy kilku ciążach... Może też tak mam.... Boże żeby to był jakiś znak
Podziel się: