reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miłego dnia :)
Wstałam rano i mam pozytywny test owulacyjny. To chyba do niedzieli pęknie ten pęcherzyk?
Od pozytywu powinien pęknąć w 24-36 h. Wiec jak wszystko pójdzie dobrze to tak .
Ale od określenia owulacji jest usg , kontrola wizyta . Testy owulacyjne nie dają żadnej gwarancji ale trzymam kciuki żeby się udało ✊🏻✊🏻✊🏻

Od pozytywu powinien pęknąć w 24-36 h. Wiec jak wszystko pójdzie dobrze to tak .
Ale od określenia owulacji jest usg , kontrola wizyta . Testy owulacyjne nie dają żadnej gwarancji ale trzymam kciuki żeby się udało ✊🏻✊🏻✊🏻
Wiem, wiem :) Dzisiaj idę na krew i usg do zwykłego ginekologa i jutro też jestem do niego zapisana na usg :)

reklama
Dziewczyny zaczyna chyba mnie coś rozkładać😒😒😒 czy ja mogę brać np. rutinoskorbin? Zawsze brałam 3 tabletki rano i wieczorem jak coś mnie brało i pomagało. Ale teraz w ciąży to nie wiem czy to mogę brać. U nas panuje taka grupa, że rozkłada wszystkich na łopatki 😒😱

Do góry