Nie generalizuj, ja się leczę w gamecie w wawie i tam są na prawdę super lekarzeNic nie bierz kochana na własną rękę, zmieniaj klinikę i musisz trafić na profesjonalistów, ja bym nie ufala tej klinice ...
reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Nie generalizuje, oparłam się na opinii koleżanki i mialam prawo stwierdzić, że podejście jest byle jakieNie generalizuj, ja się leczę w gamecie w wawie i tam są na prawdę super lekarze
Kasialucky
Dziewczyny, melduję, że punkcję mam 17.08 trzymajcie kciuki!
Edit : to odpowiedz na punkcje Maszki
Ostatnia edycja:
Coffe18
Od pozytywu powinien pęknąć w 24-36 h. Wiec jak wszystko pójdzie dobrze to tak .Miłego dnia
Wstałam rano i mam pozytywny test owulacyjny. To chyba do niedzieli pęknie ten pęcherzyk?
Ale od określenia owulacji jest usg , kontrola wizyta . Testy owulacyjne nie dają żadnej gwarancji ale trzymam kciuki żeby się udało
Ice41
Wiem, wiem Dzisiaj idę na krew i usg do zwykłego ginekologa i jutro też jestem do niego zapisana na usgOd pozytywu powinien pęknąć w 24-36 h. Wiec jak wszystko pójdzie dobrze to tak .
Ale od określenia owulacji jest usg , kontrola wizyta . Testy owulacyjne nie dają żadnej gwarancji ale trzymam kciuki żeby się udało
Ja akurat leczę się u docent ale byłam u 3 innych lekarzy i faktycznie za jednym nie przepadam. Ale np ostatni transfer robiła mi dr O i muszę powiedzieć że mega profesjonalna.Ja sama odczuwam na sobie takie podejście, a byłam tam u 3 lekarzy. Nie byłam tylko u dr Sz. @netka_lp
Dziewczyny, melduję, że punkcję mam 17.08 trzymajcie kciuki!
reklama
Dziewczyny zaczyna chyba mnie coś rozkładać czy ja mogę brać np. rutinoskorbin? Zawsze brałam 3 tabletki rano i wieczorem jak coś mnie brało i pomagało. Ale teraz w ciąży to nie wiem czy to mogę brać. U nas panuje taka grupa, że rozkłada wszystkich na łopatki
Podziel się: