Serduszkowelove
Fanka BB :)
Ja bym na Twoim miejscu wybrała Novum ♡warszawska Gameta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym na Twoim miejscu wybrała Novum ♡warszawska Gameta
Może rzeczywiście macie rację z lekami. Klinikę zmienię jak transfer nie dojdzie do skutku. Dzięki dziewczyny, przynajmniej mogłam się wyżalićNic nie bierz kochana na własną rękę, zmieniaj klinikę i musisz trafić na profesjonalistów, ja bym nie ufala tej klinice ...
Mam nadzieję bo mam 3x2 progesteron dopochwowo I 3x1 do połknięcia, progesteron brałam tylko przy stymulacji, a może tu był problem , że np mialam za niski poziom i może kiedyś mialam zarodki I one nie mogły się implantować, już jakas wskazówka przynajmniej to lepsze niż jak Ci mówią że wszystko okej... A Ty jak tam ??? Na jakim etapie jestes ?Bardzo, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki! Jesteś tak ciepłą i optymistyczną osobą... naprawdę liczę, że Ci się uda!!!
Jak coś Ci leży na serduchu pisz ! ♡Może rzeczywiście macie rację z lekami. Klinikę zmienię jak transfer nie dojdzie do skutku. Dzięki dziewczyny, przynajmniej mogłam się wyżalić
Ja warszawska invicta. Ten sam lekarz za każdym razem, gdy tam wracamy. Nawet opiekun nas pamiętawarszawska Gameta
Bierz proga i nie trać nadziei :-)Mam nadzieję bo mam 3x2 progesteron dopochwowo I 3x1 do połknięcia, progesteron brałam tylko przy stymulacji, a może tu był problem , że np mialam za niski poziom i może kiedyś mialam zarodki I one nie mogły się implantować, już jakas wskazówka przynajmniej to lepsze niż jak Ci mówią że wszystko okej... A Ty jak tam ??? Na jakim etapie jestes ?
Teraz już musi się udać! Moje kciuki należą do CiebieDziewczyny, melduję, że punkcję mam 17.08 trzymajcie kciuki!
I do przodu super słyszeć!!! ♡♡♡Bierz proga i nie trać nadziei :-)
A ja - biorę estradiol... czekam na okres (normalnie we wtorek), wizyta w 3dc, i potem stymulacja...
36 godzin , ogólnie dziwne dziwi mnie zachowanie twojej kliniki itp. Dlaczego ty sama musisz kombinować itp. ja bym z niej uciekała jak najszybciej . Serioo.Myslałam o nim , ale przez te emocje nie spytałam, a jak zadzwoniłam, to już nie było lekarza w klinice. Nie pamiętam ile po wstrzyknięciu ęka pęcherzyk. Czy któraś z Was wie?