reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki! Jesteś tak ciepłą i optymistyczną osobą... naprawdę liczę, że Ci się uda!!!
Mam nadzieję bo mam 3x2 progesteron dopochwowo I 3x1 do połknięcia, progesteron brałam tylko przy stymulacji, a może tu był problem , że np mialam za niski poziom i może kiedyś mialam zarodki I one nie mogły się implantować, już jakas wskazówka przynajmniej 😊 to lepsze niż jak Ci mówią że wszystko okej... A Ty jak tam ??? Na jakim etapie jestes ? :D

Mam nadzieję bo mam 3x2 progesteron dopochwowo I 3x1 do połknięcia, progesteron brałam tylko przy stymulacji, a może tu był problem , że np mialam za niski poziom i może kiedyś mialam zarodki I one nie mogły się implantować, już jakas wskazówka przynajmniej 😊 to lepsze niż jak Ci mówią że wszystko okej... A Ty jak tam ??? Na jakim etapie jestes ? :D
Bierz proga i nie trać nadziei :-)
A ja - biorę estradiol... czekam na okres (normalnie we wtorek), wizyta w 3dc, i potem stymulacja...

reklama
Myslałam o nim , ale przez te emocje nie spytałam, a jak zadzwoniłam, to już nie było lekarza w klinice. Nie pamiętam ile po wstrzyknięciu ęka pęcherzyk. Czy któraś z Was wie?
36 godzin , ogólnie dziwne dziwi mnie zachowanie twojej kliniki itp. Dlaczego ty sama musisz kombinować itp. ja bym z niej uciekała jak najszybciej . Serioo.
Ale też z drugiej strony nie bierz nic bez konsultacji z lekarzem , później będziesz siebie obwiniać jeśli się nie uda. Może być tak że pęknie dzień później albo szybciej ? 🤔 Pamiętaj że natura jest nieprzewidywalna i wszystko może się wydarzyć . Głowa do góry i trzymam kciuki ✊✊✊

Do góry