reklama
czekam na telefon z kliniki. Wiem co mi powiedzą, że po to są 3 weryfikacje bo coś może wyjść na trzeciej ale my przeciez wiemy jak jest. Nawet gdyby była późna implantacja to beta powinna byc ok 7-10 a nie 1,17. chociaż to i tak najwyższa beta w moim życiu...
lkasia
Fanka BB :)
Ja coraz bliżej transferuIi coraz większe nerwy.....jakoś bardziej się stresuej tym drugim podejściem niz pierwszym.....Biorę lutinus od wczoraj...wiec drugi dzien...I czy myslicie ze mam jeszcze badac progesterone przed transferem????
Rozmawiałam z lekarzem i się mnie zapytał co ma mi na tą bete powiedzieć Stwierdziłam,że nie wiem ale ciąża to to nie jest. Zabronił odstawiac leki (bo chciałam) powiedział,ze takie bety w 7 dniu widywal czesto przy mrozakach ale ze to byla wczesna blastka to implantacja mogla byc później i,że nawet taka symboliczna beta z powietrza sie nie wzieła. Nie wierze ale co mi tam. poczekam do czwartku.
reklama
lkasia
Fanka BB :)
Dziewczynki...ja chyba swiruje...bo tak sie zorientowalam...ze ja transfer będę miala 22dc...to nie za pozno.?? skoro cykle mam 26-28dniowe...wiec w zasadzie zaraz @ powinna nbyc...a tutaj transfer.....niby poziom hormonow w normie..LH ladnie wzrosło..choc nie wiem czy owu byla wogole....myslicie ze sprawdzic poziom progesteronu przed transferem??
Podziel się: