Serduszkowelove
Fanka BB :)
Odeszli od tego już, tak przynajmniej mi powiedzieli , że 5dpt weryfikacja pierwszaA myślałam, że jak invicta to zaczynasz 3dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odeszli od tego już, tak przynajmniej mi powiedzieli , że 5dpt weryfikacja pierwszaA myślałam, że jak invicta to zaczynasz 3dpt
Czuję się bardzo dobrze, ale za to wzdecia mam straszne, stres .... staram się nie skupiać na objawach, żeby sobie nie wmawiać nic, wczoraj jedynie miałam takie klucia w macicy , ale już od wczoraj bez skurczy, oczywiście czekam na sobotę i nie mogę się już doczekać, mam nadzieję że kropek dobrze się zakopał, daj Boże a Ty jak tam kochana ?A jak się czujesz...czekanie jest najgorsze...
Ja...zle...wstydzę się przyznać...ale idę do psychiatry...po jakieś tabletki na wyciszenie albo po cokolwiek...Czuję się bardzo dobrze, ale za to wzdecia mam straszne, stres .... staram się nie skupiać na objawach, żeby sobie nie wmawiać nic, wczoraj jedynie miałam takie klucia w macicy , ale już od wczoraj bez skurczy, oczywiście czekam na sobotę i nie mogę się już doczekać, mam nadzieję że kropek dobrze się zakopał, daj Boże a Ty jak tam kochana ?
Psychiatra to dobry pomysł, jednak tu wchodzi często farmakologiczne leczenie. Pomyśl o psychoterapeucie, który pomoże Ci przejść przez to. Jeśli dobrze pamietam, to masz zarodki, wiec praca z psychoterapeuta zdecydowanie ma sens.Ja...zle...wstydzę się przyznać...ale idę do psychiatry...po jakieś tabletki na wyciszenie albo po cokolwiek...
I bardzo dobrze, to nie żaden wstyd!!!! Każdy z nas przechodzi żałobę na swój sposób, bardzo Ci współczuję z tego co widzę w profilu in vitro Ci się udalo wcześniej i masz dzieciaczka ? Tzn że bez problemu możesz zostać jeszcze mama tylko trzeba trafić na zarodek, który zapoczątkuje ciążę buziaki ! ♡♡♡Ja...zle...wstydzę się przyznać...ale idę do psychiatry...po jakieś tabletki na wyciszenie albo po cokolwiek...
Nie wstydź się tego absolutnie!!! Trzeba o tym mówić, nie możesz bać się proszenia o pomoc. Ja też jestem zapisana do psychiatry. Nie czuję już potrzeby żeby iść, tyle czekam że już mi się polepszyłoJa...zle...wstydzę się przyznać...ale idę do psychiatry...po jakieś tabletki na wyciszenie albo po cokolwiek...
Ja miałam długi protokół i brałam anty na wyciszenie przed stymulacjąHej
Proszę doradźcie mi czy lepiej przed podejściem do in vitro brać antykoncepcję czy lepiej nie .
Pani doktor powiedziała mi ze jak ja nie będę chciała to zrobimy bez .
Tylko tak się zastanawiam. Tyle hormonów się wstrzykuje przed stymulacja ze może to za dużo wszystkiego na raz ?
Jak było u Was. ?
P.s aaaa i jaki czas przed stymulacja brałyście antykoncepcję.
Czy jeden miesiąc wystarczy. ?
Nie masz się czego wstydzić!!!Ja...zle...wstydzę się przyznać...ale idę do psychiatry...po jakieś tabletki na wyciszenie albo po cokolwiek...
Ja tez będę miała długi , a ile miesięcy brałaś antykoncepcję ?Ja miałam długi protokół i brałam anty na wyciszenie przed stymulacją