reklama
hahahahha czubEee tam, ja się w ogóle Twoją ciążą nie zmęczyłam
JestemMama!
Fanka BB :)
Ojjj tak , chodź chyba nie pomogło czuję taki wewnętrzny niepokój .... No nic zobaczymy czy wogle ten transfer będzie teraz ... W piątek mam dopiero lekarza ten pierwszy magiczny był 12 września . Do dziś nie mogę się pogodzić ze tak to się skończyło więc może dlatego ten niepokój ...Ahaha zlituj się nad chłopem
Napewno targają wami mega emocje ...
Wiadomo gdzieś z tyłu za uszami trzeba pamiętać ze oocje są dwie negatywana i pozytywna ... pamiętaj jednak ze z meeega beznadziejnych przypadków rodziły się dzieciątka Twoja droga jest troszkę bardziej pokręcona i troszkę bardziej wyboista no i troszkę wolniej ale w końcu dojedziesz do mety ❤
I oczywiście podsyłam kopa w dupe mam nadzieje ze zabolało
margaretka89
Ja też wtedy a potem codziennie do dwudziestego któregoś dnia po transferze, generalnie niemal do pierwszego USG mam galerię ciemniejących testówja robialam test dopiero jak betę miałam pozytywną od @eij zgapiłam Boże jak ja u męczyłam ta dziewczynę przez całą ciążę
A Ty masz jeszcze mrozaczki?
margaretka89
A swoją?Eee tam, ja się w ogóle Twoją ciążą nie zmęczyłam
jeszcze 5Ja też wtedy a potem codziennie do dwudziestego któregoś dnia po transferze, generalnie niemal do pierwszego USG mam galerię ciemniejących testów
eij
Ojjj takA swoją?
Tu mnie tak w swojej ciąży w niepewności trzymałaś że później zapomnialam i patrze kto to do mnie pisze na privJa też wtedy a potem codziennie do dwudziestego któregoś dnia po transferze, generalnie niemal do pierwszego USG mam galerię ciemniejących testów
margaretka89
Sporo jakieś plany już, co będziesz z nimi robić?jeszcze 5
reklama
margaretka89
Bo ja praktycznie całą ciążę nie wchodziłam na forum. Potrzebowałam ciszy i spokoju a tak serio to zżerał mnie stres, straszyły krwawienia, mordowały wymioty i różne inne problemy ciążowe, których było sporo, więc jakoś już nie wchodziłam. Teraz nadrabiamTu mnie tak w swojej ciąży w niepewności trzymałaś że później zapomnialam i patrze kto to do mnie pisze na priv
Podziel się: