eij
Fanka BB :)
Do 16 tcDziewczynydo którego tygodnia ciąży bralyscie leki będąc na cyklu sztucznym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do 16 tcDziewczynydo którego tygodnia ciąży bralyscie leki będąc na cyklu sztucznym?
Ja też miałam nacięcie otoczkiJa miałam tak robione przed każdym transferem, w związku z zaleceniem lekarza. Przy każdym transferze miałam implantacje.
Nie jestem przekonana czy biopsja (czyli malutkie naklucie w celu pobrania kilku komórek) jest równoważna z nacięciem osłonki. Wydaje mi się, że przy biopsji oslonka może być w mniejszym stopniu naruszona.
Ale to tylko moje domysły nie wiem jaka jest prawda. Jak zawsze słuchałam lekarza źle na tym nie wyszłam
Ja poszłam 8dc i okazało się, że owulacja zbliża się dużymi krokami, w sobotę byłam na krwi i już rosły hormony , podejrzewam że wczoraj miałam owulacje , ja mam bardzo szybko 10dc 11 , czekam na wyniki krwi, jak możesz to zrób lh, progesteron i estradiol, w klinice Ci nie robią jeśli podchodzisz na naturalnym?? u mnie bardzo doktor pilnowała zebym przyszła 8Dziewczyny pomóżcie. Boję się, że znowu przegapię owulację. Czy owulacja bez śluzu "owulacyjnego" jest możliwa? Boli mnie brzuch jak w okolicach owulacji a dzisiaj dopiero 8dc. Zrobiłam wczoraj wieczorem test LH i wyszedł negatywny, dzisiaj rano powtórzyłam i pozytywny. Żeby się upewnić po godzinie zrobiłam jeszcze 3 testy i te już negatywne (lekko różowa kreska testowa). Do lekarza jestem zapisana dopiero 11 dc (w czwartek).
Ja mam rzadko owulacje ale zawsze bez śluzu owulacyjnego.Dziewczyny pomóżcie. Boję się, że znowu przegapię owulację. Czy owulacja bez śluzu "owulacyjnego" jest możliwa? Boli mnie brzuch jak w okolicach owulacji a dzisiaj dopiero 8dc. Zrobiłam wczoraj wieczorem test LH i wyszedł negatywny, dzisiaj rano powtórzyłam i pozytywny. Żeby się upewnić po godzinie zrobiłam jeszcze 3 testy i te już negatywne (lekko różowa kreska testowa). Do lekarza jestem zapisana dopiero 11 dc (w czwartek).
Do końca 12tc.Dziewczynydo którego tygodnia ciąży bralyscie leki będąc na cyklu sztucznym?
Super wieści, a nie powiedzieli Ci na wizycie po punkcji ile z tych 19 jest dobrych?hej ja już po ... idzie wytrzymać , pobrano 19 kumulusów , mam czekać na telefon prawdopodobnie w poniedziałek ma dzwonić embriolog co tam się nadaje
jadę do domu , trochę jeszcze oszołomiona , ale nie ma tragedii
nic doktor nie mówiła , tylko ze mam czekać na tel i jakie leki mam brać .Super wieści, a nie powiedzieli Ci na wizycie po punkcji ile z tych 19 jest dobrych?
W Invicta. Miałam 3 transfery, dwa pierwsze cb, a ostatni dał ciążę bliźniacząGratuluję świetnych wyników
Mozesz przypomniec w jakiej klinice się leczysz? Ile miałaś transferów? Dobrze pamiętam, że jesteś teraz w ciąży bliźniaczej? Jeśli się mylę to wybacz, proszę.
Kochana a powiedz mi te 2 poprzednie badałaś pgt, czy dopiero przy transferze z bliźniakami? Miałaś 2 stymulacje?W Invicta. Miałam 3 transfery, dwa pierwsze cb, a ostatni dał ciążę bliźniaczą
Gratulacje piękny wynik!!! ❤I będzie wszystko dobrze, pij dużo wody i białko obowiązkowo! Mi po białku od razu bole odchodziłyhej ja już po ... idzie wytrzymać , pobrano 19 kumulusów , mam czekać na telefon prawdopodobnie w poniedziałek ma dzwonić embriolog co tam się nadaje
jadę do domu , trochę jeszcze oszołomiona , ale nie ma tragedii