reklama
SuperDziewczyny jest wszytko okejserduszko było mały człowieczek ma 6mm długości 19 marca termin porodu9.08 wizyta kolejnaBoże jak się cieszę
Super wiadomość mówiłam, że będzie dobrzeDziewczyny jest wszytko okejserduszko było mały człowieczek ma 6mm długości 19 marca termin porodu9.08 wizyta kolejnaBoże jak się cieszę
Cudownie...gratuluję...Dziewczyny jest wszytko okejserduszko było mały człowieczek ma 6mm długości 19 marca termin porodu9.08 wizyta kolejnaBoże jak się cieszę
Ice41
Fanka BB :)
Aż się łezka zakręciła GratulacjeDziewczyny jest wszytko okejserduszko było mały człowieczek ma 6mm długości 19 marca termin porodu9.08 wizyta kolejnaBoże jak się cieszę
Ice41
Hmmm, czy na pewno to będzie na cyklu naturalnym? Mi się wydawało, że jak dostaje się estrofem to jest już na sztucznym...Kochane muszę z Wami podzielić się swoją radością dziś byłam u lekarza (6dzien cyklu) myślałam że już za późno na podejście do transferu w tym cyklu a podchodzę na naturalnym dostałam tylko Estrofen bo mam słabe endometrium. Kilka dziewczyn pisało że też ma transfer w sierpniu mam nadzieję że sierpień będzie dla nas szcześliwy i będziemy się razem cieszyć
Nelka85
A cykl naturalny to nie wtedy kiedy jest pęcherzyk?Hmmm, czy na pewno to będzie na cyklu naturalnym? Mi się wydawało, że jak dostaje się estrofem to jest już na sztucznym...
Ja na sztucznym nie miałam i brałam torbę leków
Dziewczyny ja jeszcze nie mogę uwierzyć w to wszystkoten transfer był po to żeby zabrać ostatniego kropka (najslabszego3BC) a tu takie zaskoczenie. Zapewne bd drżała przed każdą wizyta, ale się cieszę że udało się zajść aż tak daleko. Życzę Wam każdej, żebyście usłyszały taki piękny stukot serduszkaza każdą trzymam kciuki
reklama
Orchidea33
Tak, to naturnalny ale wspomagany. Mialam taki sam. Na naturalnym masz pecherzyk i czeka sie na owulacje.Hmmm, czy na pewno to będzie na cyklu naturalnym? Mi się wydawało, że jak dostaje się estrofem to jest już na sztucznym...
Podziel się: