nie przejmuj się na wizycie będzie ok wyjdziesz i coś nowego wymyśliszDziękuję wizyta dopiero po 15 a już teraz całą się trzęse
reklama
Tego mi nie powiedziała.Czyli jaka norma?jaki wynik powinien być najlepszy?tez sobie dziś zrobię na wszelki wypadek...
Zaniepokoiło ją to, że tak bardzo mi spadło i dlatego zmieniła te leki.
TSH robisz na czczo, bez tabletki.Czyli jaka norma?jaki wynik powinien być najlepszy?tez sobie dziś zrobię na wszelki wypadek...
Serduszkowelove
Fanka BB :)
A nie mieliście zlecone obowiązkowo przed ivf ? warto bardzo, mąż miał 5%prawidłowych plemnikow , ale fragmentację wyszła bardzo ładna i już bylismy spokojniDziewczyny mam pytanie czy warto u męża wykonać badanie fragmentacji DNA plemnika jak mąż podstawowe badanie nasienia ma w normie?
Warto, mój miał nasienie niby dobre a okazało się, że fragmentacja koszmarna. Naturalna ciąża skończyła sie poronieniem. Przy in vitro mieliśmy wskazanie do PGT-A i od razu odrzucili nam wadliwe zarodki.Dziewczyny mam pytanie czy warto u męża wykonać badanie fragmentacji DNA plemnika jak mąż podstawowe badanie nasienia ma w normie?
Kochane muszę z Wami podzielić się swoją radością dziś byłam u lekarza (6dzien cyklu) myślałam że już za późno na podejście do transferu w tym cyklu a podchodzę na naturalnym dostałam tylko Estrofen bo mam słabe endometrium. Kilka dziewczyn pisało że też ma transfer w sierpniu mam nadzieję że sierpień będzie dla nas szcześliwy i będziemy się razem cieszyć
Nelka85
WartoDziewczyny mam pytanie czy warto u męża wykonać badanie fragmentacji DNA plemnika jak mąż podstawowe badanie nasienia ma w normie?
Ice41
trzymam kciukiTransfer był 1 lipca więc 25 dt
reklama
Niestety nie mieliśmy. Kazali tylko zrobić podstawowe badaniA nie mieliście zlecone obowiązkowo przed ivf ? warto bardzo, mąż miał 5%prawidłowych plemnikow , ale fragmentację wyszła bardzo ładna i już bylismy spokojni
Podziel się: