Mojemu nukleox pomógł, wyniki fragmentacji dna plemnika bardzo spadły i komórki super nam się pozapladnialy. Ciężko powiedziec czy to rzeczywiście po tym suplemencie czy może inne czynniki miały wpływ, ale mój dba o siebie niezmiennie tak samo a po 3 miesiącach fertilmen plus wyniki zamiast się poprawić to się pogorszyłyKochane pora otrzasnąć się po kolejnej porażce i podejść do ostatnej procedury kochane co powiecie o suplemencie do in vito miovelia pro? I co polecacie dla partnera na poprawę nasienia przed procedurą…jaki zestaw witamin? co myślicie o nucleox? Mąż badanie nasienia ok
reklama
Lekarz mowil ,że 6 będzie zapłodnionych, nowlasnie ciekawe ile u mnie będzie dojrzałych. Będziesz 1 czy 2 zarodki brac do transferu ? A jak się czułaś po punkcji ,bo ja się cholernie boję tego uspienia i wybudzaniaBędzie wszystko super , a ile zapladniacie? My mamy 3 zarodki na 5 dojrzałych komórek ♡ a chcieliśmy 8 zapładniać, tylko że 6 komórek u mnie było niedojrzałych
JestemMama!
Fanka BB :)
Moja 10 i mam nadzieję że będzie to szczęśliwa rocznicaDziewczyny dużo nas widzę do transferu w sierpniu ♡♡♡♡♡ to będzie szczęśliwy miesiąc, mam nadzieję bo akurat przypada nasza 2 rocznica ślubu ♡
a nam po fertilman plus baaaardzo się poprawiły wszystkie parametry. Do tego dieta i chodzenie bez majtek nałogów nigdy nie mial, więc z tym nie było problemu.Mojemu nukleox pomógł, wyniki fragmentacji dna plemnika bardzo spadły i komórki super nam się pozapladnialy. Ciężko powiedziec czy to rzeczywiście po tym suplemencie czy może inne czynniki miały wpływ, ale mój dba o siebie niezmiennie tak samo a po 3 miesiącach fertilmen plus wyniki zamiast się poprawić to się pogorszyły
Ice41
Dziewczyny, a ile czasu Wasi mężowie przyjmowali suplementy zanim coś się poprawiło (fertilman plus lub nukleox)?a nam po fertilman plus baaaardzo się poprawiły wszystkie parametry. Do tego dieta i chodzenie bez majtek nałogów nigdy nie mial, więc z tym nie było problemu.
U nas różnica diametralna między 09.21 a 04.22. A prawda jest taka, że to nie tylko suplementacja, ale więcej innych czynników. Dodatkowo to pierwsze badanie moglo być najgorsze z najgorszych, a to kwietniowe najlepsze z najlepszychDziewczyny, a ile czasu Wasi mężowie przyjmowali suplementy zanim coś się poprawiło (fertilman plus lub nukleox)?
Natomiast jeśli chodzi o samo in vitro, to najważniejsze żeby plemniki po prostu były. Obserwuję juz od dłuższego czasu, że jeśli problemem pary są tylko plemniki to ciąża po ivf pojawia się szybko.
Mój 3 miesiące fertilmen a potem 3 miesiące nukleoxDziewczyny, a ile czasu Wasi mężowie przyjmowali suplementy zanim coś się poprawiło (fertilman plus lub nukleox)?
A tu skopiowane wyniki nasienia mojego Partnera na początku naszej drogi i po pół roku suplementacji:Dziewczyny, a ile czasu Wasi mężowie przyjmowali suplementy zanim coś się poprawiło (fertilman plus lub nukleox)?
całkowita ilość plemników w ejakulacie - 14 mln (norma powyżej 39)
ruchliwe - 20% (norma powyżej 39)
morfologia - prawidłowych 0 %
04.2022
całkowita ilość plemników w ejakulacie - 124,00 mln (norma powyżej 39)
ruchliwe - 40%
morfologia - prawidłowych 4%
margaretka89
Cieszę się, że już nowa energia, będę trzymać kciuki! Ja brałam przed procedurą Ovarin, mąż miał fetilmen, ja jeszcze suplementy na poprawę jakości komórek. Wg mnie suplementy mogą tylko pomóc. Nucleox polecał mój lekarz jeszcze zanim zbadaliśmy męża, ale miał super parametry, więc akurat nie brał.Kochane pora otrzasnąć się po kolejnej porażce i podejść do ostatnej procedury kochane co powiecie o suplemencie do in vito miovelia pro? I co polecacie dla partnera na poprawę nasienia przed procedurą…jaki zestaw witamin? co myślicie o nucleox? Mąż badanie nasienia ok
reklama
margaretka89
Dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś z Was oddawała zarodki do adopcji? Jak się z tym czulyście? Pewnie dziewczyny, które teraz się najwięcej udzielają nie będą mieć takich doświadczeń, ale może się ktoś trafi, kto już zakończył swoje procedury.
Podziel się: