reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję bardzo za kciuki! Pisałam do Was z tel, ale moje posty się nie wyświetlają :wściekła/y:
Moje kochane od wczoraj biorę gonal 150, na wizycie Pani dr powiedziała, że zobaczymy 2 maja jak dalej będzie z tą dawką, bo widzi sporo pęcherzyków i boi się hiperki. Ja tez się boję :eek:
Teraz biorę gonapeptyl 0,5 i gonal 150.
Gonal 150 to duża dawka?

Już Wam piszę dobre wiadomości :-)
Stasia po dwóch dobach odłączyli od respiratora i zaczął sam oddychać! :-)
W zasadzie po 5 dobach od porodu (a Staś był wcześniakiem, bo urodził się w 35 tc) już lekarze chcieli go wypisać do domu, ale ze względu na koleżankę, która po cesarce nadal źle się czuła zostali jeszcze 3 dni.
Dziewczyny zobaczcie, jak lekarz się pomylił.... aż już nawet nie chce wspominać tego co mówił! ehh
A teraz on ma się wyśmienicie. Co prawda dobę po urodzeniu zrobili mu badania genetyczne, ale jak wydaj mi się , że wysztko będzie dobrze :-) Staś ma się zupełnie dobrze... pewnie gdyby jej lekarz tak nie nastraszył, to by się też urodził w terminie

Darii ja 150 miałam przez cały czas stymulacji.

Asiu ja za to szukam jakiś śladów implementacji, jak my kiedyś nie zwariujemy to będzie cud:-)

Dari cieszę się z dobrych wiadomości, ta historia z lekarzem koszmarna - jak on mógł coś takiego w ogóle powiedzieć? to raczej nie jest lekarz, tylko ten z tych pseudo lekarzy ... najważniejsze ,że z maluszkiem dobrze :-) no i oczywiście trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki &&&&&&

asiex ja też szukałam, ale niestety...Sutki przestały mnie boleć , syfki zaczęły wychodzić ...więc nic co sugerowałoby ,że się udało, a Ciebie podziwiam i zazdroszczę trzeźwego myślenia mimo zrobienia sikacza , bo ja zrobiłam bete w 7 dpt i wpadłam w histerię ...ale to już jutro...jakoś trzeba dotrwać, a mi serce już wali ze strachu

Darii super ,że wszystko ze Stasiem w porządku...wcześniactwo to żadna tragedia..moja Dominika też urodziła się ponad miesiąc przed terminem. Fakt ,że na początku był strach czy będzie dobrze się rozwijać, ale na szczęście nie było problemów , a w pierwszych trzech klasach podstawówki była w trójce klasowej najlepiej uczących się dzieci:-)

Cześc dziewczynki:-).

LiLi , oletka z zacisniętymi kciukami czekam na piekne wyniki z waszych bet!!!

Darii super ze Staś ma się dobrze, a takiego lekarza to bym kopnęła ... same wiecie gdzie. tyle stresu rodzicom przysporzył:angry:.

reklama
cześć Kochane!:-)

Darii ja miałam gonal 300 przez 10 dni chociaż jak u Ciebie już po takiej początkowej dawce widać dużo pęcherzyków to bardzo dobrze pewnie zostaniesz przy tej dawce:tak:

Madzia
jak się czujesz jak miną weekend?

Lawendowy
Kochana po Twoich wiadomościach już widać, że jesteś artystyczna dusza gratuluję nagrody naprawdę zasłużyłaś :-) zazdroszczę talentu!!!

Asia Asiex i jak wytrzymacie do jutra czy dziś idziecie?

Gotadora czyli co myślisz że warto pojechać do invikty porozmawiać? właśnie przeglądam te programy może coś mi zaproponują:tak:tylko zastanawiam się czy jest sens skoro moje zarodki się nie rozwijają żaden z ok 30 zarodków (3 podejścia) nie przetrwała do 5 doby:-(

Do góry