reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Asia nadzieja umiera ostatnia, będzie dobrze
Dziewczyny jutro moja druga weryfikacja. Boje się strasznie, to 6dpt a ja nie mam żadnych objawów ;(. Modlę się chociaż o symboliczną betę. Trzymajcie kciuki, błagam. Nie wiem jak przetrwać do rana...
Oletka, powodzenia. Zycze ci 2- cyfrowej bety. Jak ja testowalam w inwikcie to pytalam pielegniarek czy 6dpt moze nie wyjsc... To mi powiedzialy ze w historii mialy taki przypadek, ze dopiero w 10 wyszlo. Mnie to picieszylo, wiec przekazuje dalej.
i jak Was i tego forum nie kochaćAsiu, moja przyjaciółka po udanym transferze miała mega skurcze od 9 dpt. Była pewna że się nie udało a tydzień temu urodziła piękna córeczkę . Jestem pewna, że będzie dobrze! Mnie niepokoi całkowita cisza u mnie.
asiex
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! U mnie też totalna cisza, czasem coś zakuje, ale to pewnie przez ten progesteron. Dziś już marudziłam mężowi żebyśmy pojechali na betkę, ale on pod tym względem jest uparty, a poza tym chyba bardzo się boi negatywnego wyniku i chce tą chwilę odciągnąć jak najdalej... taki typ. Ja już nie wiem co myśleć, przez kilka dni było super, ale dziś ogarnęły mnie czarne myśli i nie chcą odpuścić. Jeszcze tylko jutro...słodkich snów:-)
mazenka
Fanka BB :)
Asia będzie dobrze:-)
oletka, lili trzymam kciuki
lawendowy sen piękna zawieszka! oczy mi wyszły, marzy mi się taka
masia, lkasia zazdroszczę, że jesteście tak blisko, taką zdrową zazdrością, będę trzymać kciuki!
Jestem podłamana. Wczoraj w nocy doczytałam i przetłumaczyłam swoje wyniki i już wiem po co mi to skierowanie do reumatologa. Jest napisane jak byk, że jest podejrzenie tocznia rumieniowatego lub innej choroby autoimmunologicznej . Mam przeciwciała przeciwjądrowe ANA = 1000 gdzie norma jest 100. Dlatego dr. kazała mi się zgłosić do kliniki dopiero jak będę miała wypis od reumatologa o braku przeciwskazań do in vitro. Nie wiem co zrobię, jak się okaże, że przez to wszystko się opóźni, albo będzie niemożliwe. Myślałam, że będę wesoło czekać na zabieg w lipcu, a tu takie schody... Problem z tarczycą i jeszcze te przeciwciała. Uważałam się za całkowicie zdrową :-(
oletka, lili trzymam kciuki
lawendowy sen piękna zawieszka! oczy mi wyszły, marzy mi się taka
masia, lkasia zazdroszczę, że jesteście tak blisko, taką zdrową zazdrością, będę trzymać kciuki!
Jestem podłamana. Wczoraj w nocy doczytałam i przetłumaczyłam swoje wyniki i już wiem po co mi to skierowanie do reumatologa. Jest napisane jak byk, że jest podejrzenie tocznia rumieniowatego lub innej choroby autoimmunologicznej . Mam przeciwciała przeciwjądrowe ANA = 1000 gdzie norma jest 100. Dlatego dr. kazała mi się zgłosić do kliniki dopiero jak będę miała wypis od reumatologa o braku przeciwskazań do in vitro. Nie wiem co zrobię, jak się okaże, że przez to wszystko się opóźni, albo będzie niemożliwe. Myślałam, że będę wesoło czekać na zabieg w lipcu, a tu takie schody... Problem z tarczycą i jeszcze te przeciwciała. Uważałam się za całkowicie zdrową :-(
reklama
Podziel się: