lady_in_blue
Fanka BB :)
Tak, rośnieA endometrium jeszcze rośnie po owulacji, bo nie wiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, rośnieA endometrium jeszcze rośnie po owulacji, bo nie wiem?
Cykl sztucznyNo to 15mm miał prawo urosnąć i pęknąć nawet dobę później...
Na hormony tzn? Stymulacja owulacji czy cykl sztuczny?
to może jest jeszcze szansa na ten cykl?Tak, rośnie
Nie wiem na ile rośnie, raczej dojrzewa. Ale poniżej 8mm to slabe dość, dobrze się stało, ze ten cykl przepadł. Ja bym się nie poddawała z tym naturalnym cyklem, potrzeba czasu żeby wszystko wróciło do normy. Jak miałaś zawsze regularne cykle i normlane owulacje to warto zaczekać i spróbować jeszcze raz.A endometrium jeszcze rośnie po owulacji, bo nie wiem?
Pójdę jeszcze w piątek do niego, zobaczę co mi powie.Nie wiem na ile rośnie, raczej dojrzewa. Ale poniżej 8mm to slabe dość, dobrze się stało, ze ten cykl przepadł. Ja bym się nie poddawała z tym naturalnym cyklem, potrzeba czasu żeby wszystko wróciło do normy. Jak miałaś zawsze regularne cykle i normlane owulacje to warto zaczekać i spróbować jeszcze raz.
Ja miałam transfer invicta gdanskAle sztos!!!! Super !!! ♡ ja będę płakać pewnie @Kocka a w inviccie też takie coś robią, widać coś na ekranie ♡♡♡?
Wszystko pokazują. Najpierw na rzutniku widzisz kropka w mega powiększeniu, pokazują jak wsysa do cewnika i na USG pokazują gdzie go umieszczają w macicy bynajmniej u mnie tak byłoAle sztos!!!! Super !!! ♡ ja będę płakać pewnie @Kocka a w inviccie też takie coś robią, widać coś na ekranie ♡♡♡?
Ja teżJa miałam transfer invicta gdansk
No to na cyklu sztucznym nie będzie owulacji i będzie to łatwiej zaplanować. Nie jest to aż taki zły pomysł .Cykl sztuczny