reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A endometrium jeszcze rośnie po owulacji, bo nie wiem?
Nie wiem na ile rośnie, raczej dojrzewa. Ale poniżej 8mm to slabe dość, dobrze się stało, ze ten cykl przepadł. Ja bym się nie poddawała z tym naturalnym cyklem, potrzeba czasu żeby wszystko wróciło do normy. Jak miałaś zawsze regularne cykle i normlane owulacje to warto zaczekać i spróbować jeszcze raz.

Nie wiem na ile rośnie, raczej dojrzewa. Ale poniżej 8mm to slabe dość, dobrze się stało, ze ten cykl przepadł. Ja bym się nie poddawała z tym naturalnym cyklem, potrzeba czasu żeby wszystko wróciło do normy. Jak miałaś zawsze regularne cykle i normlane owulacje to warto zaczekać i spróbować jeszcze raz.
Pójdę jeszcze w piątek do niego, zobaczę co mi powie.

reklama
Boże nie pamiętam żebyśmy kiedykolwiek byli tak splukani w życiu 😅😅 remont mieszkania i in vitro to combo... doszło do tego, że musiałam pożyczyć kasę od mamy nie wiem kiedy ostatnio to zrovilam, nie dalibyśmy rady, a to dopiero 18 lipca a długów coraz więcej, oby to wszystko było tego warte, bo się załamie 😅

Do góry