Nie dziękuje a tobie z jakiej doby zostały zarodki i jakiej klasy?Będę mocno trzymać kciuki !!!
Mój kolejny transfer tez będzie 2 mrozaczkow
reklama
Pierścionek z brylantem? W jakim celu? Pani doktor powiedziała że na tamten etap wszystko jest w porządkuA pierścionek z brylantem miałaś?co w tym momencie powinno być?
Beta 6dpt 5 dniowego zarodka jest diagnostyczna. Dodatkowo może być pomocna w dalszej terapii bo pozwoli wykryć cb, która już np. 10dpt może nie wyjść, bo beta hcg zdarzy spaść.Po co się dołować przed; poczekaj do 9 będzie pewne wtedy a nie zastanawianie a może za 2dni będzie pozytywny. Nie wiem czemu większość robi tak szybko jeśli mają wskazania kiedy robić ;p no wiem że ciężko czekać ale zrobić wcześniej i tak być niepewnym czy wynik jest pewny
Hej. U mnie zero objawów martwię się czy wszystko jest ok ale już w piątek mam wizytę więc wytrzymam jeszcze a dlaczego Tobie przełożyli wizytę?Hej @Pati32, co u ciebie? Jak tam twoje samopoczucia?
Mi wizytę przełożyli i dopiero we wtorek mam mieć usg i jestem zła, że to wszystko się tak przedłuża
Z
z 5 doby ale słabe 3ab i 2 ab . Dlatego podamy je dwa …Nie dziękuje a tobie z jakiej doby zostały zarodki i jakiej klasy?
Madame JS
Fanka BB :)
We Francji.A gdzie się leczysz ??
Madame JS
Daj znać, jak było! :-)A ja dziś tak patrzyłam w internet , i gdzieś jakoś wyskoczyło mi ..
I udało mi się dziś zapisać na godzinę 18 do Ginekologa który zajmuje się akupunktura właśnie … dziś konsultacja zobaczymy co mi tam powie
Według mnie to nie są słabe zarodk…szczegolnie ta 3abZ
z 5 doby ale słabe 3ab i 2 ab . Dlatego podamy je dwa …
Może i masz racjęPo co się dołować przed; poczekaj do 9 będzie pewne wtedy a nie zastanawianie a może za 2dni będzie pozytywny. Nie wiem czemu większość robi tak szybko jeśli mają wskazania kiedy robić ;p no wiem że ciężko czekać ale zrobić wcześniej i tak być niepewnym czy wynik jest pewny
reklama
Madame JS
Rzeczywiście miałaś de laChance ;-)Cześć dziewczyny. Rok temu w czerwcu miałam punkcje. We wrześniu podeszłam do transferu ale była biochemiczna. Od razu chvialqm następny mimo iż pani doktor chciała robić badania. Udało się. Urodziłam wlasnie swoje sCzecie. Jest cała i zdrowa. Nie poddawajcie się nigdy. My przeszliśmy dluuuuuga drogę, dużo łez, pieniędzy, zwątpień… ale to się udaje dziewcyzny. Warto walczyć bo nagroda wynagradza wszystkie bóle cierpienia i łzy. Chce wam wszytskim życzyć wytrwałości i takiego szczęścia jak mnie spotkało. Powodzenia dla każdej z was!
Podziel się: