ja dostałam 2 dni po transferze 2 amp choragonu. ale powiedziała, że to też może pomóc w zagnieżdżeniu. tylko co z tego skoro się nie rozwijają zastanawiam się czy gotadora w invimedzie miała zarodki jakieś zamrożone czy też się nie rozwijały bo zdecydowałam że w invimedzie robię ostatni raz a potem spróbuję zrobić to genetyczne ale sama już nie wiem czy jest sens skoro one się nie rozwijają to nie jest wina kliniki
Martaczi ja o Invimedzie raczej dobrego nic nie powiem, mam porównanie z inną kliniką, innym lekarzem i to są dwa różne podejścia do pacjenta - tylko czemu? przeciesz i tu i tu chodziło o to samo, i tu i tu płaciłam takimi samymi pieniędzmi. W Invimedzie pobrano mi 13 pęcherzyków, zapłodniło się 7, 2 podano "świeże", 4 zostały zamrożone. W Invicta pobrano mi 17 pęcherzyków, 15 się zapłodniło, 2 rosną mi w brzuszku, 2 się zimowiskują, a jedenastka nie dała rady albo dorosnąć do odpowiedniego etapu, albo nie przeszły badań genetycznych. Wiem,że są dziewczyny, które "uwielbiają" dr K, ja jednak mam zupełnie inne zdanie, no ale każdy może mieć własne, tak jak są tu również dziewczyny, które nie lubią mojej dr z Invikty - być może nie lubi się tego lekarza, przy którym się nie powiodło, jednak w przypadku Invimedu dla mnie jako pacjentki popełniono wiele zaniedbań. A Invicta zajęła się mną na prawdę dobrze, czułam się otoczona opieką i czułam,że mojej dr zależy, aby nam się udało.
Sylwia ja Twojego posta czytałam już o czwartej rano, spać nie mogłam. Potem włączyły mi się wspomnienia, jak ja również mówiłam dla mego męża,że powinien mieć inną żonę, a nie taką z problemami jak ja. Oj mają się z nami nasi mężowie ... Oni są nimi, bo nas kochają, wybrali nas na dobre i złe i to musi ich boleć jak zanika w nas wiara,że on nie będzie ze mną szczęśliwy. A on przeciesz nie będzie, jak ja nie będę. Kiedy mi wiara upadała to on właśnie mnie wspierał - tak samo jak Twój teraz.
Sylwia - uda Wam się, ja w to wierzę. Co do surogatek to czytałam niedawno artykuł na onecie o angielce, która urodziła 13 dzieci dla innych par, aby dać im szczęście posiadania dzieci. Takie surogatki, którymi kieruje serce a nie pieniądze to zapewne trudno znaleźć. W UK zwraca się koszty związane z ciąża, ale są one wysokie.
Carole Horlock, najpłodniejsza surogatka świata idzie na emeryturę
Asia były dziewczyny, które pomimo brania leków miały @, ale zazwyczaj jest tak,że przychodzi 3 dni po odstawieniu leków