reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powiem Ci że i ja mam bóle okresowe. Ale tak jak pisałam wcześniej nie chce sobie szukać objawów i po prostu czekam do 9dpt. ;)

Póki nie mamy wyniku bety nic nie zakładajmy. My mamy jeszcze jeden zarodek i jak się by miało nie udać teraz to na pewno robimy więcej badań zanim podejdziemy do transferu ;P
Poczytałam historię twoich wypowiedzi ;p pisałaś że w lipcu będziesz w ciąży ;) chce być wraz z Tobą !!!! ;D

reklama
Tyle tu historii a jeszcze na początku myliłam twój wątek z lady_in_blue ;p heh. Przypomnij mi ty 3dniowy zarodek tak ? Bo to lady_in_blue miała tego samego dnia co ja punkcję (4.07) a wyszło później że ty ze mną transfer i dlatego Was myliłam myślałam że to ta sama osoba
Miałam 2 zarodki 5 dniowe. Nie wiem jakiej klasy bo nie pytałam, nie chce z mężem wiedzieć. Podany był jeden tego samego dnia co wasz 🥰🥰🥰 ja punkcje miałam 05.06 ;)

Ostatnia edycja:
Miałam 2 zarodki 5 dniowe. Nie wiem jakiej klasy bo nie pytałam, nie chce z mężem wiedzieć. Podany był jeden tego samego dnia co ty 🥰🥰🥰 ja punkcie miałam 05.06 ;)
Ja też mam dwa zarodki pięciodniowe :p. Czyli transfer miałaś w następnym cyklu po punkcji? Idę jutro na wizytę do swojego lekarza i się jakoś tak podświadomie boję, że będzie chciał to jeszcze dłużej odraczać.

Ja też mam dwa zarodki pięciodniowe :p. Czyli transfer miałaś w następnym cyklu po punkcji? Idę jutro na wizytę do swojego lekarza i się jakoś tak podświadomie boję, że będzie chciał to jeszcze dłużej odraczać.
Tak odczekałam miesiac chodź miał być transfer świeży. Ale przy ostatniej wizycie estradiol miałam prawie 4000 i zrezygnowalismy ;)

Życzę Ci obyś zaczęła przygotowania do transferu tak jak sobie planujesz ;)

Ostatnia edycja:
Tak odczekałam miesiac chodź miał być transfer świeży. Ale przy ostatniej wizycie estradiol miałam prawie 4000 i zrezygnowalismy ;)

A masz cykl naturalny czy sztuczny :)?
Czytałam, że często dziewczyny miały mieć na naturalnym a tu w pierwszym cyklu po punkcji nie było owulacji 😱.

Ja miałam punkcję w październiku a transfer dopiero w styczniu. Niestety przez brak swoich miesiączek długi czekaliśmy na ten kolejny cykl po okresie po punkcji. I w grudniu musieli go wywołać. No i tak okres przyszedł w sylwestra i kolejnego nie było bo była ciaza, i nie było go ponad 2 lata 😂

reklama
Ja miałam punkcję w październiku a transfer dopiero w styczniu. Niestety przez brak swoich miesiączek długi czekaliśmy na ten kolejny cykl po okresie po punkcji. I w grudniu musieli go wywołać. No i tak okres przyszedł w sylwestra i kolejnego nie było bo była ciaza, i nie było go ponad 2 lata 😂
Zazdroszczę szczęścia ;* i Garatuluje ;*

Do góry