reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powiem Ci że i ja mam bóle okresowe. Ale tak jak pisałam wcześniej nie chce sobie szukać objawów i po prostu czekam do 9dpt. ;)

Póki nie mamy wyniku bety nic nie zakładajmy. My mamy jeszcze jeden zarodek i jak się by miało nie udać teraz to na pewno robimy więcej badań zanim podejdziemy do transferu ;P
Poczytałam historię twoich wypowiedzi ;p pisałaś że w lipcu będziesz w ciąży ;) chce być wraz z Tobą !!!! ;D

reklama
Tyle tu historii a jeszcze na początku myliłam twój wątek z lady_in_blue ;p heh. Przypomnij mi ty 3dniowy zarodek tak ? Bo to lady_in_blue miała tego samego dnia co ja punkcję (4.07) a wyszło później że ty ze mną transfer i dlatego Was myliłam myślałam że to ta sama osoba
Miałam 2 zarodki 5 dniowe. Nie wiem jakiej klasy bo nie pytałam, nie chce z mężem wiedzieć. Podany był jeden tego samego dnia co wasz 🥰🥰🥰 ja punkcje miałam 05.06 ;)

Ostatnia edycja:
Miałam 2 zarodki 5 dniowe. Nie wiem jakiej klasy bo nie pytałam, nie chce z mężem wiedzieć. Podany był jeden tego samego dnia co ty 🥰🥰🥰 ja punkcie miałam 05.06 ;)
Ja też mam dwa zarodki pięciodniowe :p. Czyli transfer miałaś w następnym cyklu po punkcji? Idę jutro na wizytę do swojego lekarza i się jakoś tak podświadomie boję, że będzie chciał to jeszcze dłużej odraczać.

Ja też mam dwa zarodki pięciodniowe :p. Czyli transfer miałaś w następnym cyklu po punkcji? Idę jutro na wizytę do swojego lekarza i się jakoś tak podświadomie boję, że będzie chciał to jeszcze dłużej odraczać.
Tak odczekałam miesiac chodź miał być transfer świeży. Ale przy ostatniej wizycie estradiol miałam prawie 4000 i zrezygnowalismy ;)

Życzę Ci obyś zaczęła przygotowania do transferu tak jak sobie planujesz ;)

Ostatnia edycja:
Tak odczekałam miesiac chodź miał być transfer świeży. Ale przy ostatniej wizycie estradiol miałam prawie 4000 i zrezygnowalismy ;)

A masz cykl naturalny czy sztuczny :)?
Czytałam, że często dziewczyny miały mieć na naturalnym a tu w pierwszym cyklu po punkcji nie było owulacji 😱.

Ja miałam punkcję w październiku a transfer dopiero w styczniu. Niestety przez brak swoich miesiączek długi czekaliśmy na ten kolejny cykl po okresie po punkcji. I w grudniu musieli go wywołać. No i tak okres przyszedł w sylwestra i kolejnego nie było bo była ciaza, i nie było go ponad 2 lata 😂

reklama
Ja miałam punkcję w październiku a transfer dopiero w styczniu. Niestety przez brak swoich miesiączek długi czekaliśmy na ten kolejny cykl po okresie po punkcji. I w grudniu musieli go wywołać. No i tak okres przyszedł w sylwestra i kolejnego nie było bo była ciaza, i nie było go ponad 2 lata 😂
Zazdroszczę szczęścia ;* i Garatuluje ;*

Do góry