Poczytałam historię twoich wypowiedzi ;p pisałaś że w lipcu będziesz w ciąży chce być wraz z Tobą !!!! ;DPowiem Ci że i ja mam bóle okresowe. Ale tak jak pisałam wcześniej nie chce sobie szukać objawów i po prostu czekam do 9dpt.
Póki nie mamy wyniku bety nic nie zakładajmy. My mamy jeszcze jeden zarodek i jak się by miało nie udać teraz to na pewno robimy więcej badań zanim podejdziemy do transferu ;P
reklama
Miałam 2 zarodki 5 dniowe. Nie wiem jakiej klasy bo nie pytałam, nie chce z mężem wiedzieć. Podany był jeden tego samego dnia co wasz ja punkcje miałam 05.06Tyle tu historii a jeszcze na początku myliłam twój wątek z lady_in_blue ;p heh. Przypomnij mi ty 3dniowy zarodek tak ? Bo to lady_in_blue miała tego samego dnia co ja punkcję (4.07) a wyszło później że ty ze mną transfer i dlatego Was myliłam myślałam że to ta sama osoba
Ostatnia edycja:
Że ci się chciało według lekarzy nic nie może pójść źle. Ale ja jak zresztą pisałam nie podzielam ich entuzjazmuPoczytałam historię twoich wypowiedzi ;p pisałaś że w lipcu będziesz w ciąży chce być wraz z Tobą !!!! ;D
Oby nasze życzenie się spełniłoPoczytałam historię twoich wypowiedzi ;p pisałaś że w lipcu będziesz w ciąży chce być wraz z Tobą !!!! ;D
lady_in_blue
Fanka BB :)
Ja też mam dwa zarodki pięciodniowe . Czyli transfer miałaś w następnym cyklu po punkcji? Idę jutro na wizytę do swojego lekarza i się jakoś tak podświadomie boję, że będzie chciał to jeszcze dłużej odraczać.Miałam 2 zarodki 5 dniowe. Nie wiem jakiej klasy bo nie pytałam, nie chce z mężem wiedzieć. Podany był jeden tego samego dnia co ty ja punkcie miałam 05.06
Tak odczekałam miesiac chodź miał być transfer świeży. Ale przy ostatniej wizycie estradiol miałam prawie 4000 i zrezygnowalismyJa też mam dwa zarodki pięciodniowe . Czyli transfer miałaś w następnym cyklu po punkcji? Idę jutro na wizytę do swojego lekarza i się jakoś tak podświadomie boję, że będzie chciał to jeszcze dłużej odraczać.
Życzę Ci obyś zaczęła przygotowania do transferu tak jak sobie planujesz
Ostatnia edycja:
lady_in_blue
A masz cykl naturalny czy sztuczny ?Tak odczekałam miesiac chodź miał być transfer świeży. Ale przy ostatniej wizycie estradiol miałam prawie 4000 i zrezygnowalismy
Czytałam, że często dziewczyny miały mieć na naturalnym a tu w pierwszym cyklu po punkcji nie było owulacji .
Artemida90
Ja miałam punkcję w październiku a transfer dopiero w styczniu. Niestety przez brak swoich miesiączek długi czekaliśmy na ten kolejny cykl po okresie po punkcji. I w grudniu musieli go wywołać. No i tak okres przyszedł w sylwestra i kolejnego nie było bo była ciaza, i nie było go ponad 2 lataTak odczekałam miesiac chodź miał być transfer świeży. Ale przy ostatniej wizycie estradiol miałam prawie 4000 i zrezygnowalismy
U mnie tylko sztuczny wchodzi w grę bo endometrioza mi wgl nie dopuszcza do owulacji. Także ja mam cykle bezowulacyjne ;/A masz cykl naturalny czy sztuczny ?
Czytałam, że często dziewczyny miały mieć na naturalnym a tu w pierwszym cyklu po punkcji nie było owulacji .
reklama
Zazdroszczę szczęścia ;* i Garatuluje ;*Ja miałam punkcję w październiku a transfer dopiero w styczniu. Niestety przez brak swoich miesiączek długi czekaliśmy na ten kolejny cykl po okresie po punkcji. I w grudniu musieli go wywołać. No i tak okres przyszedł w sylwestra i kolejnego nie było bo była ciaza, i nie było go ponad 2 lata
Podziel się: