L
Lebkuchen_mum
Gość
No to niech mnie zaskoczy...czekamNa miejscu Twojego zarodeczka bym się obraziła za ten brak wiary
Kupiłam ostatnio prześlicznego pajacyka w rozmiarze 56....chciałabym go komus założyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to niech mnie zaskoczy...czekamNa miejscu Twojego zarodeczka bym się obraziła za ten brak wiary
Kumam...ja tez sie nie chciałam nastawiać pozytywnie bo wymyśliłam że wtedy łatwiej zniosę porażkę...tak nie jest..myśl pozytywnie ale z rezerwą . Trzymam kciuki...mocno...No to niech mnie zaskoczy...czekam
Kupiłam ostatnio prześlicznego pajacyka w rozmiarze 56....chciałabym go komus założyć
A mi lekarz w ogóle nie zalecał testów sikanych. Tylko beta w 3,7i 10 wraz z estradiolem i progiem żeby ewentualnie zmienić dawkowanie hormonów.test sikany zlecają w 14dpt.
Wtedy dzwonisz do kliniki z wynikiem i ustalają pierwsze usg w okolicach 30dpt. Ja miałam w 33dpt ustalony. W 21dpt dostałam krwotoku. Dzwoniłam do kliniki ale wyblagalam tylko usg które zrobili w 26dpt - czyli 5 dni później, wtedy na usg był zarodek bez serca. A w dniu kiedy było ustalone usg było serduszko.
Założysz swojemu dziecku, odrobinę cierpliwościNo to niech mnie zaskoczy...czekam
a w Holandii zero badań krwi i tylko testy sikane, ale tak jak pisałam robi się je wtedy kiedy test pokaże albo ciąże albo jej brak.A mi lekarz w ogóle nie zalecał testów sikanych. Tylko beta w 3,7i 10 wraz z estradiolem i progiem żeby ewentualnie zmienić dawkowanie hormonów.
No widzisz , wiec musi być pięknieOd męża na pocieszenie
Myślę że to nie na pocieszenie tylko za wysoką betę będzieOd męża na pocieszenie
Ja miałam zrobić bete w 10dpt. 9go zrobiłam sikańca na co mój dr, że sikane się mylą i ma być z krwi.A mi lekarz w ogóle nie zalecał testów sikanych. Tylko beta w 3,7i 10 wraz z estradiolem i progiem żeby ewentualnie zmienić dawkowanie hormonów.