To się zgadza, u mnie 6+0Tutaj masz kalkulator - podajesz date transferu i ile mial zarodek.
Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski
Kalkulator porodu - wiarygodny kalkulator ciąży wyliczy dla Ciebie termin porodu, a także potencjalną datę owulacji i zalecane terminy badań USG.marianmalinowski.pl
reklama
Wiem …. Dziewczyny ja wiem ze niektórym udawało się i z niższym …Dokładnie.
Miesiące mijają, dziewczyny na forum się zmieniają, a temat progesteronu każdego martwi tak samo.
Absolutnie to nie jest wyznacznik niepowodzenia. Niektórzy lekarze twierdzą, ze w macicy jest znaaacznie wyższy poziom progesteronu niż we krwi.
Ale No właśnie jest to ale ….
Co ma być to będzie , dziś 2 dpt dam szanse Temu szczęściu …
L
Lebkuchen_mum
Gość
Też mam jeszcze progedex w zastrzyku także zastrzyk rano, zastrzyk wieczór ale szczerze mowiąc mogłabym nawet i 10x dziennie jak 1 dziem był bez zastrzyków to czułam, że mi czegoś brakujeMialam to samo. Od poczatku stymulacji. Do 10tc jeszcze mialam prolutex
eij
Fanka BB :)
Może zależy od tego czy cykl sztuczny czy naturalnyMoj mowil ze minimum 25. Nie wiem skad te rozne normy
eij
Ja też miałam mniej niż 25 i to przy bliźniakachJeśli dobrze pamiętam to bierzesz też duphaston którego w krwi nie widać.
Też jestem tym przykładem, że wystarczy mniej
L
Lebkuchen_mum
Gość
Myslę, że tak. Przy cyklu naturalnym zdecydownaie lepiej psiagnac wyzsze wartosci bo samo wytwarzanie progesteronu wtedy jest naturalne dla organizmu po owulacji a w sztucznym tego nie ma i trzeba ten poziom osiagnac lekami co jest na pewno trudniejsze.Może zależy od tego czy cykl sztuczny czy naturalny
Tak ja cykl sztuczny ….Ja też miałam mniej niż 25 i to przy bliźniakach
eij
Ja też byłam na sztucznymTak ja cykl sztuczny ….
Orchidea33
Możliwie...Może zależy od tego czy cykl sztuczny czy naturalny
reklama
Dokładnie wiem co czujesz. Ja przy każdym podejściu miałam niskie poziomy proga i bardzo mnie to niepokoiło. Miałam też niskie dawki i jak porównywałam się z dziewczynami z forum to dosłownie świrowałam. No ale właśnie mój lekarz mnie uspokajał. Wiadomo, że jest jakiś niezbędny poziom, ale nie jest źle.Wiem …. Dziewczyny ja wiem ze niektórym udawało się i z niższym …
Ale No właśnie jest to ale ….
Co ma być to będzie , dziś 2 dpt dam szanse Temu szczęściu …
Powtórz, skonsultuj, trzymam kciuki :*
Podziel się: