reklama
To ona Ci wyznaczy wizytę. Ja byłam w poniedziałek. Miałam 5+5. Kolejna wizyta za 10-14 dniMoja doktor jest na konferencji więc smsami się komunikuje...jeszcze raz beta za dwa dni .. a kiedy ta wizyta powinna być?
A jak to się liczy bo ja ten cykl mialam trochę powalony...muszę być na cyklu naturalnym ale rezerwą już mala i owulacja w 11 dniu nie było widać...wiec mnie dostymulowala i wydłużył się ten cykl...z miesiączki wynika co innego a z dnia transferu co innego...która data jest prawidłowa?To ona Ci wyznaczy wizytę. Ja byłam w poniedziałek. Miałam 5+5. Kolejna wizyta za 10-14 dni
L
Lebkuchen_mum
Gość
Serio to mnie nic nie bola zastrzyki a mam rano z progesteronu a wieczorem heparyne delikatnie coś tam popiecze czasami jak zrobie ale w zasadzie nic. Chyba znieczulona jestem jedyne co to mi ciezko fałdek jakikolwiek złapać bo jestem szczupła.Biorę w przygotowaniu do transferu od 2 dnia cyklu tylko Estrofem 3 razy dziennie. Od niedzieli Utrogestan 3 razy dziennie oraz Encorton jedna tabletka rano i pół wieczorem. Neoparin raz dziennie od soboty (ale te zastrzyki bolą mnie tak bardzo że czasem płacze, nie znoszę ich)
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tez mam do konca połogu brać. Syymulacje też cały czas go brałam.Neoparin jest najgorszy ja mam do konca pologu zapisany.. zauwazylam, ze im dalej od pepka tym mniej boli.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja robiłam lovenox i neoparin. Oba mają tępą igłe ale w zasadzie nie ma dla mnie różnicy.Fraxiparine moim zdaniem mniej boli - tylko chyba nie da się tego dostać z kodem C więc sporo kosztuje.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Jak mialby swiadczyc o niepowodzeniu skoro jeszcze sie nie zagniezdzilo spokojnie bez nerwów. Ale fakt spadł, zapytaj lekarza o zwiekszenie dawki moze potrzebujesz po prostu wiekszej.Dziewczyny uspokojcie mnke ze ten progesteron 15 nie świadczy już o niepowodzeniu …
Orchidea33
Fanka BB :)
clexane ma ciensza igle ale drozszy jest.Ja robiłam lovenox i neoparin. Oba mają tępą igłe ale w zasadzie nie ma dla mnie różnicy.
Orchidea33
Mialam to samo. Od poczatku stymulacji. Do 10tc jeszcze mialam prolutexTez mam do konca połogu brać. Syymulacje też cały czas go brałam.
reklama
Orchidea33
Tutaj masz kalkulator - podajesz date transferu i ile mial zarodek.A jak to się liczy bo ja ten cykl mialam trochę powalony...muszę być na cyklu naturalnym ale rezerwą już mala i owulacja w 11 dniu nie było widać...wiec mnie dostymulowala i wydłużył się ten cykl...z miesiączki wynika co innego a z dnia transferu co innego...która data jest prawidłowa?
Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski
Kalkulator porodu - wiarygodny kalkulator ciąży wyliczy dla Ciebie termin porodu, a także potencjalną datę owulacji i zalecane terminy badań USG.
marianmalinowski.pl
Podziel się: