L
Lebkuchen_mum
Gość
Czułam też, że będzie córka a mam syna ale serio to by musialbyć jakiś niesamowity fart...No widzisz, czyli Twoje przeczucia na razie mijały się z rzeczywistością trzeba czekać i tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czułam też, że będzie córka a mam syna ale serio to by musialbyć jakiś niesamowity fart...No widzisz, czyli Twoje przeczucia na razie mijały się z rzeczywistością trzeba czekać i tyle
A co masz z progesteronu? Duphaston, luteine?Acard , encorton , estrofem , No i progesteron w dawce uważam małej 645 mg .
Byłam tez u Pasnika i mam accofil
Wow, ale Ci wystrzelil na pewno bedzie dobrze!Ja na cyklu sztucznym 3dt teraz badałam prawie 75 miałam 650mg teraz zmniejszona dawka na 625mg. U nas mają posesję w klinice na punkcie progateraz robię w piątek już razem z beta w 6dt
Wiesz, że to że on taki wysoki to nie oznacza że bd dobrze mam w sobie 3bv z 5 doby. Pierwszy transfer biochemiczna a drugi ruszyła na poziom 4 i spadła. Więc....Wow, ale Ci wystrzelil na pewno bedzie dobrze!
Wiadomo... ale można miec nadzieje, ze duzy to pomozeWiesz, że to że on taki wysoki to nie oznacza że bd dobrze mam w sobie 3bv z 5 doby. Pierwszy transfer biochemiczna a drugi ruszyła na poziom 4 i spadła. Więc....
Ja mialam ok 2 dni po odstawieniuCzy ktoś miał nieudany cykl sztuczny do transferu na estofemie? Kiedy pojawia się okres? Mam brać duphaston 7 dni, dzisiaj jest szósty i nie wiem, kiedy mogę spodziewać się okresu. Od razu po odstawieniu duphastonu?
Myśle ze w granicach 10 to za mało , jutro będzie 2dpt idę zrobić progesteron jak będzie za mały , sama sobie zwiększę … bo na swojego ginekologa w tym zakresie nie mam co liczyć …To jak bedziesz miec malo to bym sama dolozyla..
Prolutex , duphaston , utrogestan . Może utrogestan zamiast 3 razy dziennie będę brała 4 razy dziennie …A co masz z progesteronu? Duphaston, luteine?
Ja miałam w Salve IUI i dostałam po IUI luteine dopochwowo 3xdziennie.
Przeniosłam się do Gamety, i w Gamecie pierwsza IUI udana (niestety w 8 tyg przestało bić serduszko).
Ani w Salve ani w Gamecie nie kierują na badanie progesteronu...
W sumie moze i ja sobie jutro zrobię? Tylko skąd mam wiedzieć jaki powinien być prawidłowy?
Mi ustalił taką dawkę jak zbadałam proga i miałam 17. Nie wiem jak u Ciebie wygląda progesteron. Ja miałam transfer na cyklu sztucznymChyba sobie sama zwiększę progesteron…. Bo większość z Was ma ponad 1000mg dawkę …
U mnie w tym Salve nawet nie potrzebują weryfikacji progesteronu ….