Orchidea33
Fanka BB :)
Zrob sobie bo wykonczysz sie nerwowo.. a Ty masz sztuczny cykl?Chyba tak zrobię …
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrob sobie bo wykonczysz sie nerwowo.. a Ty masz sztuczny cykl?Chyba tak zrobię …
Czułam za każdym razem, że się nie udało i nie mogłam uwierzyc ale nie wiem jakoś nie wierze, że sie udaA czułaś kiedyś że coś się uda ? Albo czułaś, że się nie uda a się udało ?
Ale najgorsze jest to ze jak będę miała progesteron 10 to zdaniem mojego ginekologa będzie ok … bo tak mialam w poprzednich transferach wiec i tak mi dawki nie zwiększy ..Chyba tak zrobię …
Tak cykl sztuczny wiec pewnie kokosów nie mogę się spodziewać ??Zrob sobie bo wykonczysz sie nerwowo.. a Ty masz sztuczny cykl?
No widzisz, czyli Twoje przeczucia na razie mijały się z rzeczywistością trzeba czekać i tyleCzułam za każdym razem, że się nie udało i nie mogłam uwierzyc ale nie wiem jakoś nie wierze, że sie uda
Moj ginekolog twierdzi ze kolo 30 powinnam miec. W poprzednich nie sprawdzalam i jak juz sprawdzilam to mialam wlasnie kolo 10. I transfery sie nie powiodly. Teraz na naturalnym mialam dodatkowo leki i w dniu transferu mialam cos kolo 30 a pozniej nawet 50.Tak cykl sztuczny wiec pewnie kokosów nie mogę się spodziewać ??
To jak bedziesz miec malo to bym sama dolozyla..Ale najgorsze jest to ze jak będę miała progesteron 10 to zdaniem mojego ginekologa będzie ok … bo tak mialam w poprzednich transferach wiec i tak mi dawki nie zwiększy ..
Ja na sztucznym max 17 miałam (sprawdzałam do 7tc.)Moj ginekolog twierdzi ze kolo 30 powinnam miec. W poprzednich nie sprawdzalam i jak juz sprawdzilam to mialam wlasnie kolo 10. I transfery sie nie powiodly. Teraz na naturalnym mialam dodatkowo leki i w dniu transferu mialam cos kolo 30 a pozniej nawet 50.
Na szrucznym nie masz swojego wiec wszystko dostarczasz. Powinnas tez moim zdaniem miec ponad 20.
Ja majac transfer swieży mam dawke 800 mg cyclogestu i 1 zastrzyk progedex. Faktycznie coś małą masz ale progesteron masz w miare aczkolwiek sama bym wolała miec wiekszy. Ja mam 62 ng i czuje sie spokojna o to.Chyba sobie sama zwiększę progesteron…. Bo większość z Was ma ponad 1000mg dawkę …
U mnie w tym Salve nawet nie potrzebują weryfikacji progesteronu ….
Ja na cyklu sztucznym 3dt teraz badałam prawie 75 miałam 650mg teraz zmniejszona dawka na 625mg. U nas mają posesję w klinice na punkcie progateraz robię w piątek już razem z beta w 6dtMoj ginekolog twierdzi ze kolo 30 powinnam miec. W poprzednich nie sprawdzalam i jak juz sprawdzilam to mialam wlasnie kolo 10. I transfery sie nie powiodly. Teraz na naturalnym mialam dodatkowo leki i w dniu transferu mialam cos kolo 30 a pozniej nawet 50.
Na szrucznym nie masz swojego wiec wszystko dostarczasz. Powinnas tez moim zdaniem miec ponad 20.