reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak cykl sztuczny wiec pewnie kokosów nie mogę się spodziewać ??
Moj ginekolog twierdzi ze kolo 30 powinnam miec. W poprzednich nie sprawdzalam i jak juz sprawdzilam to mialam wlasnie kolo 10. I transfery sie nie powiodly. Teraz na naturalnym mialam dodatkowo leki i w dniu transferu mialam cos kolo 30 a pozniej nawet 50.
Na szrucznym nie masz swojego wiec wszystko dostarczasz. Powinnas tez moim zdaniem miec ponad 20.

Moj ginekolog twierdzi ze kolo 30 powinnam miec. W poprzednich nie sprawdzalam i jak juz sprawdzilam to mialam wlasnie kolo 10. I transfery sie nie powiodly. Teraz na naturalnym mialam dodatkowo leki i w dniu transferu mialam cos kolo 30 a pozniej nawet 50.
Na szrucznym nie masz swojego wiec wszystko dostarczasz. Powinnas tez moim zdaniem miec ponad 20.
Ja na sztucznym max 17 miałam (sprawdzałam do 7tc.)
Brałam takie co w wyniku wykrywa.
Na naturalnym to po 40

Chyba sobie sama zwiększę progesteron…. Bo większość z Was ma ponad 1000mg dawkę …
U mnie w tym Salve nawet nie potrzebują weryfikacji progesteronu ….
Ja majac transfer swieży mam dawke 800 mg cyclogestu i 1 zastrzyk progedex. Faktycznie coś małą masz ale progesteron masz w miare aczkolwiek sama bym wolała miec wiekszy. Ja mam 62 ng i czuje sie spokojna o to.

reklama
Ja na cyklu sztucznym 3dt teraz badałam prawie 75😱😱😱 miałam 650mg teraz zmniejszona dawka na 625mg. U nas mają posesję w klinice na punkcie proga😀teraz robię w piątek już razem z beta w 6dt😀

Do góry