reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie o stan zapalny endometrium
Jak wyglada i ile trwa leczenie ?
Ja zaczynalam z 5/10. 2 tygodnie, 2 antybiotyki. Powtorzylam biopsje w kolejnym cyklu i nadal mialam 4/10. 2 tygodnie, 2 antybiotyki. Maz mial 1 antybiotyk. W kolejnym cyklu znow biopsja i 3/10. W nastepnym robilam juz transfer bo lekarz uznal, ze taki wynik jest ok

reklama
2 blastki i 9 komórek
Bardzo dobry wynik 😀
Teraz myśl tylko pozytywnie, 2 blastki niech poczekają kilka lat na Ciebie. Życzę Ci tego z całego serca 😀
My mieliśmy tylko 2 blastki. Mamy 5 zamrożonych komórek ale rozmrażanie itp wyszłoby około 10 tys więc mieliśmy plan, że jeśli się nie uda odpuszczamy, czekamy do stycznia i ruszamy od nowa z całą procedurą korzystając z dofinansowania😀

Do góry