reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam nowe dziewczynki i te stare :)))
Jestem po histerioskopi i nic tam takiego nie wyszlo jajowody tez mam drozne wiec juz calkiem zglupialam i nie mam zielonego pojecia dlaczego sie nie zagniezdzily moje mrozaki.
Jedynie co lekarz zauwazyl ze mam blizne w endometrium wsumie nie znam sie na tym ale dostalam leki i przez dwa cykle mam je zazywac potem sie zobaczy... ta blizna ponoc zejdzie i jest przez leki i mozna znowu probowac ale narazie nie mysle o tym i psychicznie odpoczywam :)))

a jak tam ziolka dziolszki bo ja jak narazie pije :))))

POWODZONKA I TRZYMAM ZA WSZYSTKIE KCIUKI

reklama
Nimfus
to jak bylo 3 miesiace przerwy to niby moze byc taka zmiana.... a jak zle kobito moze przecytalas to sprawa jasna hehehe:)
a plywakow wszystkich nie strzelaj... zostaw se pare na zaplodnienie, a reszte ubic mozesz

mi mi to dobrze że wszystko ok a gdzie robiłaś histeroskopie ile płaciłaś i do którego dnia cyklu powinna być zrobiona histeroskopia, ziółka piję razem z mężem.Pozdrawiam.

witajcie.Właśnie wrócłlam z Białego i jestem już po transferze .Podano mi dwie blastki 2b jedna to nawet b+ jak powiedział lekarz .Jestem dobrej myśli bo tym razem zarodki są dużo lepszej jakości niż za pierwszym razem. Muszę też powiedzieć , że tym razem nie mam takiego parcia na robienie testów , chyba mam mniejszego stresa. Pozdrawiam.

labo
trzymam kciukasy za babelki...

co do parcia to wiem o czym mowisz - im wiecej probujesz tym sie mniej stresujesz... dziwne to ale tak jest. ja tez tak mam:)

Baśka1 moim lekarzem prowadzącym jest dr Domitrz, znam wiele osób które mają "od niego" dzidzię, więc od początku do niego chodzę i jestem zadowolona. Niestety akurat w terminie mojej punkcji i transferu będzie na urlopie, więc musiałam przeskoczyć do innego ;)
A jak u Ciebie się maja sprawy ? Bedziesz podchodziła do programu czy będziesz starała się naturalnie ?
labo75 kciuki za Ciebie mocno zaciśnięte :) Kto Ci robił transfer, jeśli mogę spytać ? ;)

Ostatnia edycja:
labo
kciukaski trzymam :)))

mirela
ja histerioskopie robilam w macierzynstwie w krakowie bo tam chodze i robil mi ja moj dr prowadzacy. Placilam 1500zl i robilam dzisiaj czyli mam 6dc najlepiej ponoc robic odrazu po miesiaczce nawet dziewczyny tutaj na forum pisaly mi, no i nie usypiali mnie dostalam srodki przeciwbolowe ale i tak jest to nie przyjemne i mnie bolalo tak jak przy @ ale dwa razy bardziej. Ciesze sie ze nic mi tam nie znalezli ale ciekawi mnie dlaczego sie to mi nie przyjelo... narazie odpoczywam i pije ziolka :))) pozdrawiam

reklama
labo,missdior trzymam kciuki.
mi mi dzięki za info a powiedz jeszcze czy robiłaś jakieś badania przed tym zabiegiem czystość pochwy itp.dzięki

Do góry