reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Można zjeść nawet obiad smacznegoDziewczyny czy trzeba być na czczo na werfikacje proga i bety, czy można zjeść jakieś śniadanko
L
Lebkuchen_mum
Gość
Pojedz sobie smacznegoDziewczyny czy trzeba być na czczo na werfikacje proga i bety, czy można zjeść jakieś śniadanko
L
Lebkuchen_mum
Gość
2 dni po punkcji a mnie tak okresowo boli, kłują jajniki troche i jestem taka wzdęta. Myślicie, że wina endometriozy czy brania sporej dawki progesteronu?
Mam endometrioze I tez mnie pobolewało podbrzusze2 dni po punkcji a mnie tak okresowo boli, kłują jajniki troche i jestem taka wzdęta. Myślicie, że wina endometriozy czy brania sporej dawki progesteronu?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ehh to pewnie hormony tak ją podkarmiłyMam endometrioze I tez mnie pobolewało podbrzusze
Nelka85
Fanka BB :)
Ja brałam 4x dziennie cyclogesy. Praca stojąca. Do WC szlam sobie włożyć i potem łaziłam. Tylko zakładałam podpaskę która wywalałam po godzinie. Dr mówił, że to co ma się wchłonąć to się wchłoni.W jakim czasie cyclogest dopochwowy się wchłania? Wystarczy jak poleżę 30 minut? Potem wypada reszta a nie wiem czy się zdąży wchlonąć w tym czasie. Na noc to wiadomo ide spać ale w dzień to raczej moge max 30 minut poleżeć, nie więcej bo nie ma jak.
Później już w ciąży jak mi się dr zmienił to miałam luteinę dopochwową i bardzo tęskniłam za cyclogestem.
A kiedy robisz?Dziewczyny czy trzeba być na czczo na werfikacje proga i bety, czy można zjeść jakieś śniadanko
Luteina jest aplikowana aplikatorem i to jest mało fajne ale z luteiny nie wypływa tyle ile z cyclogestu...Ja brałam 4x dziennie cyclogesy. Praca stojąca. Do WC szlam sobie włożyć i potem łaziłam. Tylko zakładałam podpaskę która wywalałam po godzinie. Dr mówił, że to co ma się wchłonąć to się wchłoni.
Później już w ciąży jak mi się dr zmienił to miałam luteinę dopochwową i bardzo tęskniłam za cyclogestem.
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Czemu tesknilas? Cyclogest lepszy? Czemu ci w takim razie zmienił?Ja brałam 4x dziennie cyclogesy. Praca stojąca. Do WC szlam sobie włożyć i potem łaziłam. Tylko zakładałam podpaskę która wywalałam po godzinie. Dr mówił, że to co ma się wchłonąć to się wchłoni.
Podziel się: