reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gdyby leki szkodziły dziecku to by ich nie stosowali tak nałogowo i w takich dawkach 😃 ja np wole być na lekach jak bym miała podchodzić do transferu bo bez wspomagania nie mogłam utrzymać ciąży.
Ja miałam olbrzymie ilości proga aż do 16 tc i było wszystko ok. Po to bierze się progesteron na żeby utrzymać ciążę, tym bardziej na cyklu sztucznym dopóki łożysko samo nie zacznie wytwarzać tego hormonu.

Ja miałam olbrzymie ilości proga aż do 16 tc i było wszystko ok. Po to bierze się progesteron na żeby utrzymać ciążę, tym bardziej na cyklu sztucznym dopóki łożysko samo nie zacznie wytwarzać tego hormonu.
Ja w ciazy naturalnej musialam brac progesteron bo nie wiadomo czemu (choc sa przypuszczenia że winna jest endometrioza) profukuje tego progesteronu za mało. Co dziwne bo po 1 becie miałam progesteron wtedy 30 ng. Ja to nawet wolalabym zapobiegawczi go brac nawet jakby bylo ok bo jestem panikara 😂😂😂

Ja w ciazy naturalnej musialam brac progesteron bo nie wiadomo czemu (choc sa przypuszczenia że winna jest endometrioza) profukuje tego progesteronu za mało. Co dziwne bo po 1 becie miałam progesteron wtedy 30 ng. Ja to nawet wolalabym zapobiegawczi go brac nawet jakby bylo ok bo jestem panikara 😂😂😂
Hehehe. Lepiej zapobiegawczo niż miało być za mało. Ja jak badałam do miałam coś koło 20, aż się bałam że za mało ale kierowałam się zaleceniami lekarza i starałam nie panikować 😀

reklama
Dziewczyny pod pachą zrobiła mi się ciemna sucha plama 😱 szukałam w internacie i to ponoć może być insulinooporość 😱 parę miesięcy temu miałam badana krzywa insulinowa i cukrową i wyszło ok, po stymulacji przytyłam 6kg. Myslicie ze mogło mi się to tak nagle zrobić? Czy to może jakieś zaburzenia hormonalne? Dodam że ostatnio też mam straszny wysyp pryszczy zwłaszcza na ramionach, tak też wcześniej nie mialam. Co robić? Powiedzieć o tym gin na wizycie czy może lecieć do jakiegoś dermatologa?

Do góry