reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny .. raz jeszcze dziekuje wam wszystkim za wczorajsze wsparcie ! Dzieki Wam udało mi się uspokoić i ogarnąć strach 🥰 jesteście niezastąpione !! ❤️❤️ W środę BETA 9482 , a dziś 24489 💕lekarz powiedział ze ekstra i wszystko jest na dobrej drodze ale powinnam się trochę uspokoić, nie stresować i odpoczywać . Zalecił zwolnienie - chociaż na tydzień. Uważam ze to trochę za szybko na zwolnienie - nawet tygodniowe . Tym bardziej ze pracodawca nie wie jeszcze o ciąży a boje się ze zaraz się wyda ze zwolnienie wystawił ginekolog i sprawa będzie dla pracodawcy dość klarowna a nie chce żeby szef dowiedział się o tym z kadr…
Dlatego mam pytanie jak to jest u was ? Decydujecie się na L4 czy pracujecie normalnie ?
Ja brałam od razu L4 i nie żałuję :) :) gratulacje 🤩

reklama
Cześć dziewczyny .. raz jeszcze dziekuje wam wszystkim za wczorajsze wsparcie ! Dzieki Wam udało mi się uspokoić i ogarnąć strach 🥰 jesteście niezastąpione !! ❤️❤️ W środę BETA 9482 , a dziś 24489 💕lekarz powiedział ze ekstra i wszystko jest na dobrej drodze ale powinnam się trochę uspokoić, nie stresować i odpoczywać . Zalecił zwolnienie - chociaż na tydzień. Uważam ze to trochę za szybko na zwolnienie - nawet tygodniowe . Tym bardziej ze pracodawca nie wie jeszcze o ciąży a boje się ze zaraz się wyda ze zwolnienie wystawił ginekolog i sprawa będzie dla pracodawcy dość klarowna a nie chce żeby szef dowiedział się o tym z kadr…
Dlatego mam pytanie jak to jest u was ? Decydujecie się na L4 czy pracujecie normalnie ?
Uważam, że dzidzia jest najważniejsza na świecie, ja już jestem na l4 , że względu na ciężki charakter pracy fizyczno umysłowy dużo stresu ... teraz już dużo spokoju, gratulacje;*

Dziękuję i tez myślę że mądrze bo teraz od punkcji badania 6 miesięcy są ważne ;) więc w razie potrzeby mamy czas na dodatkowe badania ;)
Lekarz twierdzi że bardzo ładnie się goje i chciał przyspieszyć mi miesiączkę ale nie mogę 15 czerwca wziąć wolnego i transfer będzie w lipcu ;P więc na spokojnie teraz ;)
Hehehehe jak wszystko dobrze pójdzie to u nas transfer na w 2 tygodniu lipca 😚😚😚

Ja miałam pierwsze 2 zwolnienia na 80% (po transferze) to było 6 czy 7 tygodni już nie pamiętam.

reklama
Do góry