reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny byłam dziś w klinice 2 nieudane transfery. Lekarz mówil że imunologia może z nią coś być tak nie tak .
IMG_20220525_155617654.jpg
IMG_20220525_155617654.jpg
więc dostałam kartkę badań i do Paśnika kazał mi się umówić. Dostałam taka listę badań. Powiedzcie mi czy to wszytko się robi w klinice z krwi czy jak to wygląda. Interesuje mnie to chodź ostateczna decyzja zapadła taka że robimy ostatni transfer bez tych badań niestety brak kasy już się kończy. Chcemy odczekać może rok i podejść znowu.

reklama
Dziewczyny byłam dziś w klinice 2 nieudane transfery. Lekarz mówil że imunologia może z nią coś być tak nie tak . Zobacz załącznik 1404681Zobacz załącznik 1404681więc dostałam kartkę badań i do Paśnika kazał mi się umówić. Dostałam taka listę badań. Powiedzcie mi czy to wszytko się robi w klinice z krwi czy jak to wygląda. Interesuje mnie to chodź ostateczna decyzja zapadła taka że robimy ostatni transfer bez tych badań niestety brak kasy już się kończy. Chcemy odczekać może rok i podejść znowu.
Jeśli ktoś zna przybliżone koszta tych badań to byłoby fajnie jakby nam napisał.

Dziewczyny byłam dziś w klinice 2 nieudane transfery. Lekarz mówil że imunologia może z nią coś być tak nie tak . Zobacz załącznik 1404681Zobacz załącznik 1404681więc dostałam kartkę badań i do Paśnika kazał mi się umówić. Dostałam taka listę badań. Powiedzcie mi czy to wszytko się robi w klinice z krwi czy jak to wygląda. Interesuje mnie to chodź ostateczna decyzja zapadła taka że robimy ostatni transfer bez tych badań niestety brak kasy już się kończy. Chcemy odczekać może rok i podejść znowu.
A ile macie jeszcze zarodków?

Dziś mam 11 DC więc czekam dostaje miesiączkę i od 2 DC mam brać estrofen i wiagre😁a w 6 DC jadę na podgląd endometrium

reklama
Do góry