reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny! Czytam Was od kilku dni i jesteście naprawdę niesamowite determinacją, podtrzymywaniem na duchu i dawamiem pomocnych rad 🤗
Dziś jestem w 11dpt robiłam betę i do wieczora chyba zwariuje z ciekawości 🙈
Nie mam żadnych objawów - za to nadzieja jest
Pozdrowienia dla Was i buziaczki 😘
✊✊

reklama
Hej oby było jak u Ciebie bo ostatni raz zrezygnowana poszłam dzisiaj zrobic bete ze będzie spadająca a tu - przyrost o 128%. Ostatni raz robiłam teraz czekam na USG. Dzięki za wsparcie ❤️
Kochana u mnie bylo to samo wartości niskie a przyrosty różne nie wiem co będzie dalej. Ale pamiętaj póki są przyrosty trzeba wierzyć. Kiedy masz usg?

Cześć dziewczyny! Czytam Was od kilku dni i jesteście naprawdę niesamowite determinacją, podtrzymywaniem na duchu i dawamiem pomocnych rad 🤗
Dziś jestem w 11dpt robiłam betę i do wieczora chyba zwariuje z ciekawości 🙈
Nie mam żadnych objawów - za to nadzieja jest
Pozdrowienia dla Was i buziaczki 😘
Podziwiam dziewczyny co sa w stanie tak długo czekac do zbadania bety 🙈

Hej dziewczyny :) Już wróciłam, niestety ta punkcja dała mi się znacznie bardziej we znaki niż poprzednia. Czułam się naprawdę źle, sporo wymiotowałam. Teraz już znacznie lepiej. Z 17 popranych pęcherzyków tylko 6 komórek nadających się do zapłodnienia. Tym też byłam trochę przygnębiona, ale mąż pocieszał, że przecież ta 6 to nasza szansa na 6 jak w lotto 😁 Teraz czekam tylko na pozytywne wiadomości 🙂

Hej dziewczyny :) Już wróciłam, niestety ta punkcja dała mi się znacznie bardziej we znaki niż poprzednia. Czułam się naprawdę źle, sporo wymiotowałam. Teraz już znacznie lepiej. Z 17 popranych pęcherzyków tylko 8 komórek nadających się do zapłodnienia. Tym też byłam trochę przygnębiona, ale mąż pocieszał, że przecież ta 6 to nasza szansa na 6 jak w lotto 😁 Teraz czekam tylko na pozytywne wiadomości 🙂
Super! Trzymamy kciuki ✊❤️

reklama
Hej dziewczyny :) Już wróciłam, niestety ta punkcja dała mi się znacznie bardziej we znaki niż poprzednia. Czułam się naprawdę źle, sporo wymiotowałam. Teraz już znacznie lepiej. Z 17 popranych pęcherzyków tylko 6 komórek nadających się do zapłodnienia. Tym też byłam trochę przygnębiona, ale mąż pocieszał, że przecież ta 6 to nasza szansa na 6 jak w lotto 😁 Teraz czekam tylko na pozytywne wiadomości 🙂
To trzymam kciuki za zarodki 😃❤️😀
Ja wczorajszy dzień przeleżałam w łóżku. A dzisiaj poszłam normalnie do pracy, aczkolwiek samopoczucie takie sobie 🙄

Do góry