reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny! Czytam Was od kilku dni i jesteście naprawdę niesamowite determinacją, podtrzymywaniem na duchu i dawamiem pomocnych rad 🤗
Dziś jestem w 11dpt robiłam betę i do wieczora chyba zwariuje z ciekawości 🙈
Nie mam żadnych objawów - za to nadzieja jest
Pozdrowienia dla Was i buziaczki 😘
✊✊

reklama
Hej oby było jak u Ciebie bo ostatni raz zrezygnowana poszłam dzisiaj zrobic bete ze będzie spadająca a tu - przyrost o 128%. Ostatni raz robiłam teraz czekam na USG. Dzięki za wsparcie ❤️
Kochana u mnie bylo to samo wartości niskie a przyrosty różne nie wiem co będzie dalej. Ale pamiętaj póki są przyrosty trzeba wierzyć. Kiedy masz usg?

Cześć dziewczyny! Czytam Was od kilku dni i jesteście naprawdę niesamowite determinacją, podtrzymywaniem na duchu i dawamiem pomocnych rad 🤗
Dziś jestem w 11dpt robiłam betę i do wieczora chyba zwariuje z ciekawości 🙈
Nie mam żadnych objawów - za to nadzieja jest
Pozdrowienia dla Was i buziaczki 😘
Podziwiam dziewczyny co sa w stanie tak długo czekac do zbadania bety 🙈

Hej dziewczyny :) Już wróciłam, niestety ta punkcja dała mi się znacznie bardziej we znaki niż poprzednia. Czułam się naprawdę źle, sporo wymiotowałam. Teraz już znacznie lepiej. Z 17 popranych pęcherzyków tylko 6 komórek nadających się do zapłodnienia. Tym też byłam trochę przygnębiona, ale mąż pocieszał, że przecież ta 6 to nasza szansa na 6 jak w lotto 😁 Teraz czekam tylko na pozytywne wiadomości 🙂

Hej dziewczyny :) Już wróciłam, niestety ta punkcja dała mi się znacznie bardziej we znaki niż poprzednia. Czułam się naprawdę źle, sporo wymiotowałam. Teraz już znacznie lepiej. Z 17 popranych pęcherzyków tylko 8 komórek nadających się do zapłodnienia. Tym też byłam trochę przygnębiona, ale mąż pocieszał, że przecież ta 6 to nasza szansa na 6 jak w lotto 😁 Teraz czekam tylko na pozytywne wiadomości 🙂
Super! Trzymamy kciuki ✊❤️

reklama
Hej dziewczyny :) Już wróciłam, niestety ta punkcja dała mi się znacznie bardziej we znaki niż poprzednia. Czułam się naprawdę źle, sporo wymiotowałam. Teraz już znacznie lepiej. Z 17 popranych pęcherzyków tylko 6 komórek nadających się do zapłodnienia. Tym też byłam trochę przygnębiona, ale mąż pocieszał, że przecież ta 6 to nasza szansa na 6 jak w lotto 😁 Teraz czekam tylko na pozytywne wiadomości 🙂
To trzymam kciuki za zarodki 😃❤️😀
Ja wczorajszy dzień przeleżałam w łóżku. A dzisiaj poszłam normalnie do pracy, aczkolwiek samopoczucie takie sobie 🙄

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry