6 to bardzo ładny wynik trzymam kciuki za zarodkiHej dziewczyny Już wróciłam, niestety ta punkcja dała mi się znacznie bardziej we znaki niż poprzednia. Czułam się naprawdę źle, sporo wymiotowałam. Teraz już znacznie lepiej. Z 17 popranych pęcherzyków tylko 6 komórek nadających się do zapłodnienia. Tym też byłam trochę przygnębiona, ale mąż pocieszał, że przecież ta 6 to nasza szansa na 6 jak w lotto Teraz czekam tylko na pozytywne wiadomości
reklama
A ja po wizycie punkcja umówiona na piątek 9 rano mam około 20 pęcherzyków i wysoki estradiol prawie 4000 tys. Świeży transfer stoi pod znakiem zapytania bardzo możliwe że będzie odroczony ale wszystko się okaże w następnym tygodniu we wtorek kontrola po punkcji i badania
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Super wynik, mój estradiol wynosił ponad 3500 tys. To teraz byle do piątkuA ja po wizycie punkcja umówiona na piątek 9 rano mam około 20 pęcherzyków i wysoki estradiol prawie 4000 tys. Świeży transfer stoi pod znakiem zapytania bardzo możliwe że będzie odroczony ale wszystko się okaże w następnym tygodniu we wtorek kontrola po punkcji i badania
Nelka85
Fanka BB :)
Ja 4 dni przed punkcją miałam estradiol 9159 - pobrano 19 z czego 16 dobrych.A ja po wizycie punkcja umówiona na piątek 9 rano mam około 20 pęcherzyków i wysoki estradiol prawie 4000 tys. Świeży transfer stoi pod znakiem zapytania bardzo możliwe że będzie odroczony ale wszystko się okaże w następnym tygodniu we wtorek kontrola po punkcji i badania
Powodzenia
Ewewie
Aktywna w BB
Ja 2 dni przed punkcją miałam estradiol też ponad 9500, pobrano 41 komórek, dobrych 37. Żyję, ale 3 dni miałam z życia wyjęte. Na punkcję jechałam na leżącoJa 4 dni przed punkcją miałam estradiol 9159 - pobrano 19 z czego 16 dobrych.
Powodzenia
Nelka85
Fanka BB :)
No to u mnie pobrali nawet nie połowę co u ciebie. Ja jestem "trudno dostępna" i pobieranie zajęło więcej czasu. Potem po 2 dniach przy każdym oddechu zebra mnie bolały aż ryczałam.Ja 2 dni przed punkcją miałam estradiol też ponad 9500, pobrano 41 komórek, dobrych 37. Żyję, ale 3 dni miałam z życia wyjęte. Na punkcję jechałam na leżąco
Tobie współczuje przy tyłu komórkach
Wow gratuluję. Dla mnie po dniu dzisiejszym to wartości nie do pomyślenia. Brałaś jakieś dodatkowe suplementy? Jakie leki w ogóle? Naprawdę gratulujęJa 2 dni przed punkcją miałam estradiol też ponad 9500, pobrano 41 komórek, dobrych 37. Żyję, ale 3 dni miałam z życia wyjęte. Na punkcję jechałam na leżąco
Trzymam kciuki za piątek U mnie ostatnio świeży transfer się nie przyjął, teraz zastanawiam się nad odłożeniem transferu mrozaka o jeszcze dodatkowy miesiąc by organizm nieco odpoczął. Powodzenia życzęA ja po wizycie punkcja umówiona na piątek 9 rano mam około 20 pęcherzyków i wysoki estradiol prawie 4000 tys. Świeży transfer stoi pod znakiem zapytania bardzo możliwe że będzie odroczony ale wszystko się okaże w następnym tygodniu we wtorek kontrola po punkcji i badania
reklama
Nie wiem jak to wygląda u Ciebie w klinice, ale u nas na punkcję nie kazali zabierać niczego. Miałam tylko kartę stymulacji i dowód osobisty. Zalecano być bez makijażu, perfum i mocnych zapachów oraz ze zmytym choć jednym paznokciem u prawej ręki i tyle. Przed wejściem na salę zabiegową zmieniałam dolną część garderoby na "ich spódniczkę" i tyle.Co zabrać ze sobą na pick up? W klinice mówili że mam się spakować jak do szpitala serio?
Podziel się: