Ja niestety nie pomogę, nigdy nikt mi nie mowil o kolorze płynuA może ,któraś z Was miała problem z kolorem płynu otaczającego komórki jajowe?Albo ,któraś z Was wie jak poprawić ich jakość?
reklama
Elessi
Fanka BB :)
Krwawienie nigdy nie jest fajne i zawsze jest stresujące ale mnustwo dziewczyn krwawi w ciazy i z dziecmi wszystko jest ok. Ja wlasnie tez od 2 dni leżę bo krwawiłam i nawet były skrzepy gdzie w internecie piszą ze jak sa skrzepy to świadczy o poronieniu a narazie z dzidzia wszystko ok ale ile stresu mnie to kosztowało wiec sie nie stresuj na zaś bo stres jest najgorszy. Odpoczywaj i sie nie przemęczaj, niestety musisz czekac na rozwój wydarzeń. Moja kolezanka do 3 miesiaca miała normalnie okres co miesiac wiec nawet nie wiedziała ze jest w ciazy i takich przypadkow jest miliony wiec pozostaje ci wierzyć w swojego kropkaDrogie Kobietki.
Pisałam jakiś czas temu na forum, a teraz znowu poszukuje rady doświadczonych osób.
W ostatnim czasie miałam transfer, dzis jest 14dpt. Beta rośnie- wartości odpowiednio 20, 70 i 200. Niestety od 2 dni mam krwawienia, głównie po wizycie w toalecie. Dzwoniłam do lekarza, zwiększył mi ilość przyjmowanego progesteronu ale również ostrzegł że nie jest to dobra sytuacja i jeśli krwawienie się zwiększy powinnam udac się na izbę przyjęć.
Czy któraś z Was ma podobne doświadczenia lub zna kogoś kto przez to przechodził? Raczej nie jest to implantacja skoro mam już betę 200...
To nie będą spokojnie święta...
Magda 1234
Fanka BB :)
Ja miałam w 6 tygodniu .dr kazała leżeć brać nospe i magnez 3 razy dziennie. Dziś jestem w 16 tyg . Życzę Tobie tego samego. Dużo odpoczywaj. Ja przez tydzień wstawałam tylko do toalety . Magnez i nospe wez to nie zaszkodzi ?Drogie Kobietki.
Pisałam jakiś czas temu na forum, a teraz znowu poszukuje rady doświadczonych osób.
W ostatnim czasie miałam transfer, dzis jest 14dpt. Beta rośnie- wartości odpowiednio 20, 70 i 200. Niestety od 2 dni mam krwawienia, głównie po wizycie w toalecie. Dzwoniłam do lekarza, zwiększył mi ilość przyjmowanego progesteronu ale również ostrzegł że nie jest to dobra sytuacja i jeśli krwawienie się zwiększy powinnam udac się na izbę przyjęć.
Czy któraś z Was ma podobne doświadczenia lub zna kogoś kto przez to przechodził? Raczej nie jest to implantacja skoro mam już betę 200...
Ja miałam w 6 tygodniu .dr kazała leżeć brać nospe i magnez 3 razy dziennie. Dziś jestem w 16 tyg . Życzę Tobie tego samego. Dużo odpoczywaj. Ja przez tydzień wstawałam tylko do toalety . Magnez i nospe wez to nie zaszkodzi ?
Jej tak Ci dziękuję za odpowiedź. Wiele to dla mnie znaczyKrwawienie nigdy nie jest fajne i zawsze jest stresujące ale mnustwo dziewczyn krwawi w ciazy i z dziecmi wszystko jest ok. Ja wlasnie tez od 2 dni leżę bo krwawiłam i nawet były skrzepy gdzie w internecie piszą ze jak sa skrzepy to świadczy o poronieniu a narazie z dzidzia wszystko ok ale ile stresu mnie to kosztowało wiec sie nie stresuj na zaś bo stres jest najgorszy. Odpoczywaj i sie nie przemęczaj, niestety musisz czekac na rozwój wydarzeń. Moja kolezanka do 3 miesiaca miała normalnie okres co miesiac wiec nawet nie wiedziała ze jest w ciazy i takich przypadkow jest miliony wiec pozostaje ci wierzyć w swojego kropka
O tym płynie to niewiem.A może ,któraś z Was miała problem z kolorem płynu otaczającego komórki jajowe?Albo ,któraś z Was wie jak poprawić ich jakość?
Jeśli to jakieś zanieczyszenia organizmu to pij dużo wody i bierz antyoksydanty, może oczyszczą organizm. A co lekarz powiedział??
Na poprawę komórek, inofem, Wit C, q-10 , L-karnityna, witamina D.
Ja przy takiej becie 260 w 17dpt i też krwawieniu w zasadzie jeden raz ale mocno ciąża biochemiczna ale bądź do tej mysliDrogie Kobietki.
Bardzo mi przykro. Mam nadzieję że szczęście się do Ciebie uśmiechnie.Ja przy takiej becie 260 w 17dpt i też krwawieniu w zasadzie jeden raz ale mocno ciąża biochemiczna ale bądź do tej mysli
Natomiast oczywiście mi pozostaje mieć nadzieję - jedyne pocieszenie że u mnie jest mniejsze ale trwa 2 dni.
A jeśli chodzi o CB to jak to było? Beta po tym jak osiągnęła 260 zaczęła gwałtownie spadać?
reklama
Mogłabyś jeszcze powiedzieć jak wyglądało to krwawienie u Ciebie i ile trwało?Ja miałam w 6 tygodniu .dr kazała leżeć brać nospe i magnez 3 razy dziennie. Dziś jestem w 16 tyg . Życzę Tobie tego samego. Dużo odpoczywaj. Ja przez tydzień wstawałam tylko do toalety . Magnez i nospe wez to nie zaszkodzi ?
Podziel się: