reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

zgadzam się w w 1000%, że usg prenatalne jest obowiązkowe bo pgs nie wykrywa wszystkich wad i nie wszystkie wady są genetyczne.
Ale pappa to niekoniecznie jest miarodajna.
Ale no wad serca sama pappa nie wykrywa.... to chyba się zgadzamy?
Dokładnie tak jak mówisz. Ja np. zrobiłam NIPT i po usg genetycznym u jednej z bliźniaczek przeziernosc wyszła kiepska. A ze miała poprawny wynik nipt to nie badali dalej. Ryzko było 0,3% ze jednak.. ale jak piszesz olałam papa

reklama
Dziewczyny jestem po histerokopii z kodem 138 miałam zabieg 2 tygodnie temu. Miesiączka spóźnia mi się już w dzień. Nic nie czuję żadnych oznak ciąży. Czy wy też tak mieliście że przez zabieg @sie wam spóźniała?

Byłam teraz u lekarza oglądał czy wszytko okej po zabiegu i nic nie mówi więc pewnie ciąży nie ma ale coraz bardziej zaczyna się zastanawiać może nic nie widział 😂😂bo wcześnie albo dostanę @Za kilka dni😀😂

reklama
Do góry