Ja miałam tak jak ty 2 dzień po punkcji 4a ciąża biochemiczna. Ale może się udacDziewczyny, które jesteście dłużej na forum. Jaka jest szansa zagnieżdżenia sie zarodka transferowanego w 2 dniu po punkcji? Klasa 1AB
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Troche niskie te przyrosty. Trzymam.kciuki za pecherzu i A przede wszystkim zarodek !!!Ja mialam tak 5-23.32, 8 - 68.48,10-103.80,12-174.50
Czytałam na temat dofinansowania, ono obejmuje chyba całe województwo mazowieckie. Ale my i tak na ten moment się nie kwalifikujemy, bo trzeba mieć 12 miesięcy udokumentowanych bezowocnych starań
Powiedz, że dłużej się staracie . Ludzie starając się o dziecko nie od razu biegną do lekarza i ten czas też się liczy.nikt Cię o żadne dokumenty nie poprosi.
Dzięki zdaje sobie sprawę że nie wygląda to najlepiejale i tak jestem szczęśliwa że choć coś drgnęło po 6 latach.Troche niskie te przyrosty. Trzymam.kciuki za pecherzu i A przede wszystkim zarodek !!!
Elessi
Kochana nie ma sie co martwic ja teraz robilam od 3dpt i tez te bardzo czułe, wczesniej 2 razy mi wyszło juz 5dpt a tym razem dopiero 6 albo 7 juz nie pamietam bo oczywiscie sikałam codziennie wiec nie ma reguły Dlatego mówią ze trzeba czekac minimum 10-14 dni zeby miec 100% pewności wiec jeszcze wszystko przed tobaBazylia128 a robiłaś sikany test w 5 dpt?
Ja oczywiście jestem w "gorącej wodzie kąpana" - miałam transfer 29.03., więc dziś teoretycznie 4 dpt (dobrze liczę?) i zrobiłam sikany- nic nie wyszło... Nawet cień cienia kreski a test z czułością 10...
Brzuch boli, cycki trochę też, cały dzień przespałam
Gonzi
Dziewczyny pomocy. Muszę 3 razy dziennie aplikować po 2 tabletki luteiny 200 i 3 razy po 2 tabletki estrofemu. Nie wiem jak sobie z tym poradzić bo strasznie mnie tam już boli i jest wszystko opuchnięte. Próbowałam śliną, próbowałam z oliwką ale nawet mój palec nie wchodzi. Jakiś dramat. Mówiłam lekarce ale kazała aplikować dalej
angeliskax
Moderator
Może spróbuj podmyć się tam na dole i wytrzyj się delikatnie aby troche bylo wilgotno, zaaplikuj sobie te leki i poloz się tak na 5-10min. ja tak robię, i łatwiej wchodzi jak jest trochę wilgotno.Dziewczyny pomocy. Muszę 3 razy dziennie aplikować po 2 tabletki luteiny 200 i 3 razy po 2 tabletki estrofemu. Nie wiem jak sobie z tym poradzić bo strasznie mnie tam już boli i jest wszystko opuchnięte. Próbowałam śliną, próbowałam z oliwką ale nawet mój palec nie wchodzi. Jakiś dramat. Mówiłam lekarce ale kazała aplikować dalej
Gonzi
No ale mi nawet na wejściu już nie wchodzi. Bardzo boli próbowałam już w każdej pozycji. Nawet mój facet próbował i od razu boli i wychodzi…Może spróbuj podmyć się tam na dole i wytrzyj się delikatnie aby troche bylo wilgotno, zaaplikuj sobie te leki i poloz się tak na 5-10min. ja tak robię, i łatwiej wchodzi jak jest trochę wilgotno.
Orchidea33
A próbowałas na plecach z podkurczonymi nogami tak do gory?No ale mi nawet na wejściu już nie wchodzi. Bardzo boli próbowałam już w każdej pozycji. Nawet mój facet próbował i od razu boli i wychodzi…
reklama
Gonzi
Tak już przerobiliśmy wszystko. Musiałam sobie tam strasznie podrażnić bo wcześniej tak nie miałam tabletka wchodzi po czym sie cofa i nawet jak sie nie ruszam to wychodzi. W dodatku sie strasznie obkleja od razu i przylepia sie…A próbowałas na plecach z podkurczonymi nogami tak do gory?
Podziel się: