Anulka14.08.
Aktywna w BB
Muszę zrobić betę w takim razie. Ale może jednak poczekam do poniedziałku...Ja też robiłam w 4dpt też byl biel wizyra. A beta pozytywna. Nie mam jakiś mega wartości ale jednak rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę zrobić betę w takim razie. Ale może jednak poczekam do poniedziałku...Ja też robiłam w 4dpt też byl biel wizyra. A beta pozytywna. Nie mam jakiś mega wartości ale jednak rośnie
Który masz dzień w poniedziałek?Muszę zrobić betę w takim razie. Ale może jednak poczekam do poniedziałku...
Wychodzi na to, że 6Który masz dzień w poniedziałek?
Mój facet mówi, że muszę się uczyć cierpliwości i nie po to lekarz kazał mi zrobi betę w 10 dniu, żebym robiła wcześniejWychodzi na to, że 6
Ja robiłam w 3 dpt więc ja to dopiero pojeba.....na jestem wyszedł cień cienia ale tylko ja to widziałam. Ogólnie nie polecam robić tak wcześnie testów bo sobie dostarczają niepotrzebnych atrakcji. We wcześniejszych ciazach jak robiłam 5 dpt też nic nie wychodziła z beta była więc jak widzisz naprawdę nie na co porównywać. Idź sobie na bętę, tylko ona prawda powieBazylia128 a robiłaś sikany test w 5 dpt?
Ja oczywiście jestem w "gorącej wodzie kąpana" - miałam transfer 29.03., więc dziś teoretycznie 4 dpt (dobrze liczę?) i zrobiłam sikany- nic nie wyszło... Nawet cień cienia kreski a test z czułością 10...
Brzuch boli, cycki trochę też, cały dzień przespałam
A napiszesz jskie Ty masz przyrosty? Kurcze juz nie pamietam pierwsze usgbyło czy wogole jest pecherzu i Bo lekarz aż pozamaciczna podejrzewał i to było chyba 16 dpt bo kilka dni po ostatniej weryfikacji.Dziękuję za odpowiedza usg w którym dniu pierwsze?
O proszę a jaki lekarz ???O proszę to my z jednej kliniki
Ja mialam tak 5-23.32, 8 - 68.48,10-103.80,12-174.50A napiszesz jskie Ty masz przyrosty? Kurcze juz nie pamietam pierwsze usgbyło czy wogole jest pecherzu i Bo lekarz aż pozamaciczna podejrzewał i to było chyba 16 dpt bo kilka dni po ostatniej weryfikacji.
Dziewczyny, które jesteście dłużej na forum. Jaka jest szansa zagnieżdżenia sie zarodka transferowanego w 2 dniu po punkcji? Klasa 1AB