reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny Wam tez sie zdarzylo chudnac na poczatku ciazy? Zaczynalam z waga 60, dzis 56.5.... 8tc. Jem normalnie. Codziennie jem kolacje, co przed transferem nie bylo norma. Fakt, ograniczylam slodycze ze wzgledu na cukier. Ale tez inna sprawa, ze nie mam na nie ochoty. Troche zaczynam sie martwic.

Dziewczyny Wam tez sie zdarzylo chudnac na poczatku ciazy? Zaczynalam z waga 60, dzis 56.5.... 8tc. Jem normalnie. Codziennie jem kolacje, co przed transferem nie bylo norma. Fakt, ograniczylam slodycze ze wzgledu na cukier. Ale tez inna sprawa, ze nie mam na nie ochoty. Troche zaczynam sie martwic.
Tak ja na początku zamiast przybierać to chudłam, rodziłam z 10kg na plusie i już tydzień po porodzie ważyłam mniej niż przed ciaza

Tak ja na początku zamiast przybierać to chudłam, rodziłam z 10kg na plusie i już tydzień po porodzie ważyłam mniej niż przed ciaza
Dzieki za odp. Ciekawe jak u mnie będzie. Jestem co chwile glodna wiec jem. Widze, ze brzuch mi odstaje juz od sniadania. Tak z ciekawosci sprawdzilam ile przytylam a ja znow schudlam 🙈

ja przed transferem 56... od początku ciąży do teraz niecałe 54....

Dzieki za odp. Ciekawe jak u mnie będzie. Jestem co chwile glodna wiec jem. Widze, ze brzuch mi odstaje juz od sniadania. Tak z ciekawosci sprawdzilam ile przytylam a ja znow schudlam 🙈
ja przez te cukry mam wrażenie że jem strasznie często Ale ciągle jestem " niedojedzona" ... brzuch wywala po śniadaniu A na wadze nic. Moja siostra w pierwsze 3mc schudła A w 4 przybrała na wadze... 80dag.... więc spokojnie. Teraz u niej 7mc to już ok 5 ma więcej

ja kupiłam 2 diety od nich. Teraz kupilam zimową na 1 trymestr ciąży ale jakos mi nie podpasowala... teraz myślę że moglyby na cc zrobić dietę tez.
Ja mam jedną dietę od nich i w sumie jestem zadowolona, dużo tam jest tipow propłodnościowych. Słyszałam, że za niedługo mają wyjść nowe diety wiosenne 💚

reklama
slodyczobok tez mam❤ robiłaś coś z niego?
Tak robiłam: leśny mech, taki pudding czekoladowy, sernik, szarlotkę razową, takie ciasto z malinami jak galaretka na biszkopcie i jeszcze jakieś ale już nie pamiętam.
Ja czuję, że tyję po spodnich, a u mnie dopiero paczątek🙉 Boję się wejść na wagę. Tylko ja zawsze miałam niedowagę. I też jem o wiele więcej, bo ciągle jestem głodna, a słodycze pochłaniam. Jutro robię glukozę i zobaczę czy nie będę musiała odstawić.

Do góry